1 IUNIE. GRADINA ZOOLOGICA din BUCURESTI poate fi vizitata GRATUIT de ZIUA COPILULUI

1 IUNIE. GRADINA ZOOLOGICA din BUCURESTI poate fi vizitata gratuit in 1 IUNIE, intre orele 9.00 si 19.00, copiii putand sa vada animalele de la zoo, dar si sa mearga la atelierele de lucru pregatite special de ZIUA COPILULUI.

INTRAREA va fi LIBERA luni pentru copii si adolescenti cu varsta de pana la 18 ani. Cu aceasta ocazie, cei mici vor putea face cunostinta cu noii locatari ai GRADINII ZOOLOGICE: zebrele Grevy’s si mangustele vargate. De asemenea, mascotele GRADINII ZOOLOGICE ii vor insoti pe copii la atelierele de lucru organizate special pentru a sarbatori ZIUA COPILULUI, potrivit Primariei Capitalei.

CITESTE SI: 1 IUNIE. CUM ISI POT PETRECE COPII ZIUA LOR in BUCURESTI 

1 IUNIE. Tot luni, de ZIUA COPILULUI, va putea fi vizitat, gratuit, si Muzeul Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), intre orele 9.00 si 15.00. Cei mici vor avea astfel ocazia sa cunoasca, iar parintii si bunicii sa-si aminteasca lumea veche a tramvaielor cu cai, a primelor bilete, tiparite in 1872, in mai multe limbi, a autobuzelor si troleibuzelor folosite de-a lungul anilor in Bucuresti.

ZIUA COPILULUI. Copiii vor putea vedea o bogata colectie de machete de vehicule sau vor putea deveni, pentru cateva momente, mici conducatori de autobuz, pe simulatorul din dotarea muzeului.

CITESTE SI: 1 IUNIE. Aproximativ 4 milioane de copii ROMANI sarbatoresc ZIUA INTERNATIONALA a COPILULUI 

Sursa foto: realitatea.net