1 IUNIE: Spectacole, jocuri, concursuri si multe surprize in parcurile Lumea si Oraselul Copiilor

Parcul Lumea Copiilor va gazdui duminica de la ora 9.30, in zona de acces dinspre strada Costache Stamate, o mini-competitie sportiva organizata sub genericul “Ziua Copiilor Activi”, a anuntat Primaria Sectorului 4.

1 IUNIE. Evenimentul, organizat pentru al treilea an consecutiv cu sprijinul Fundatiei Just 4 Kids, reprezinta o provocare lansata copiilor prescolari, care vor avea ocazia sa participe la jocuri interactive, intreceri pe doua roti, dar si la un cross.

De asemenea, in intervalul orar 17.00–19.00, la intrarea in acest parc dinspre Palatul Copiilor, se va desfasura un spectacol musical- coregrafic, pus in scena cu aportul Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Balcescu” Sector 4.

Vor sustine programe artistice grupurile vocale Liliput, Miniton, dar si cele de dans Domino, Plai Romanesc, Feel&Dance, cat si grupul de balet al Centrului Cultural. Intr-o atmosfera festiva, copiii vor avea ocazia sa intalneasca personaje de poveste in cadrul Carnaval Party, vor putea participa la ateliere de creatie si vor lansa multe baloane colorate.

1 IUNIE. Parcul Lumea Copiilor nu va fi singurul care va gazdui evenimente dedicate copiilor, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Si Oraselul Copiilor va imbraca straie de sarbatoare, asteptandu-i pe micuti cu numeroase surprize, jocul si buna dispozitie urmand a fi cuvintele de ordine.

Astfel, intr-o nota distractiva, in intervalul orar 9.00–14.00, micutii sunt asteptati aici la cea de-a doua editie a „Jocurilor Olimpi(ti)ce”, organizate in colaborare cu Radio Bucuresti FM.

Citeste si: Copiii vor fi SARBATORITI de 1 IUNIE in Parcul Gradina Icoanei

In cadrul acestora, copiii vor participa la manifestari artistice – dans si momente sportive, se vor intrece in concursuri de desene pe asflat, cu premii care de care mai atractive, si vor fi protagonistii unor demonstratii de face painting si modelare de figurine din baloane (modelling balloons). Buna dispozitie va fi intretinuta de animatori care vor interactiona cu micutii.

Ceva mai tarziu, in aceeasi zona, de la ora 17.00 la ora 21.00, Radio Itsy Bitsy va organiza evenimentul-spectacol „Copiii coloreaza viata – Show-ul prietenilor cantaciosi”, cu participarea eroilor preferati ai micutilor din benzile desenate.

1 IUNIE. De asemenea, vor avea loc recitaluri sustinute de Smiley, Cleopatra si Pavel Stratan si Alina Sorescu.

Totodata, sambata, special pentru micuti, in preajma zilei lor, parcurile Lumea Copiilor si Oraselul Copiilor vor gazdui un eveniment creativ-educational, care va presupune organizarea unor ateliere de arte plastice in aer liber.

Citeste si: Eveniment dedicat ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI, in Parcul Crangasi

In cadrul acestora, in intervalul orar 17.00 -18.00, in rotonda parcului Lumea Copiilor, micutii cu varsta de peste patru ani vor putea participa la cursuri  gratuite de modelaj in plastilina speciala, un exercitiu al imaginatiei si creativitatii. Ulterior, ceea ce vor modela va fi  transformat in adevarate jucarii.

Intre orele 19.00 si 20.00, atelierul se va muta in biblioteca suspendata din Oraselul Copiilor, unde cei mici, sub indrumarea artistilor plastici, vor invata sa-si exerseze indemanarea si ingeniozitatea, modeland plastilina.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4