1 IUNIE-ZIUA COPILULUI: Unde te poti distra alaturi de COPILULUI TAU

1 IUNIE-ZIUA COPILULUI. Ateliere, expozitii, concerte, show-uri de acrobatii aeriene sau vizite in Parlamentul Romaniei. De toate acestea si multe altele vor avea parte toti copiii, cu ocazia ZILEI COPILULUI.

1 IUNIE-ZIUA COPILULUI. Muzeul Taranului Roman din Capitala va fi gazda unor ateliere special dedicate copiilor, de vineri pana duminica, dar si a unor proiectii de filme.

“Targul cu povesti” ii asteapta pe cei mici cu jocuri si jucarii, carti de povesti si de colorat, croseturi si straie populare, demonstratii si ateliere, filme, basme si povestiri, in lectura interactiva a actritei Alexandrina Halic.

Pe 1 iunie, de la ora 14,00, Ada Milea si invitatii vor concerta in curtea interioara. Proiectul “Children’s musical box” va prezenta atat in romana, cat si in engleza proiectul “Apolodor”, iar diferiti invitati vor canta, impreuna cu artista, pe scena de la Muzeul Taranului.

Citeste si: EVENIMENT DEDICAT ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI, IN PARCUL CRANGASI

1 IUNIE-ZIUA COPILULUI. Camera Deputatilor organizeaza sambata si duminica actiunile “Porti deschise pentru copii” si “Parlamentul Copiilor”. Evenimentul “Porti deschise pentru copii” va avea loc sambata, cand Camera Deputatilor va putea fi vizitata de copii si insotitorii lor, intre orele 10,00 si 16,00. In traseul obisnuit de vizitare au fost incluse sala I.G. Duca, sala de conferinte si sala de plen a Camerei.

Duminica va avea loc actiunea “Parlamentul copiilor”, un proiect prin care Camera Deputatilor isi propune sa ofere tinerilor posibilitatea intelegerii importantei rolului si functiilor Parlamentului.

1 IUNIE-ZIUA COPILULUI. Aeroclubul Romaniei si Clubul Aviatorilor organizeaza la Clinceni un show aviatic special de ZIUA COPILULUI. Spectacolul include demonstratii ale aeronavelor ultrausoare, motoparapantelor si girocopterelor, zboruri acrobatice spectaculoase cu avioane Zlin 50, Zlin 526 si EXTRA330sc, acrobatii ale formatiei de planoare White Wings, dar si cu salturile cu parasuta efectuate de TNT Brothers si de catre parasutistii Aeroclubului Romaniei, Blue Wings.

Citeste si: 1 IUNIE: SPECTACOLE, JOCURI, CONCURSURI SI MULTE SURPRIZE IN PARCURILE LUMEA SI ORASELUL COPIILOR

De asemenea, la eveniment participa Fortele Aeriene Romane cu avioane reactive si elicoptere militare. Evenimentul, la care intrarea este libera, incepe la ora 10,30.

1 IUNIE-ZIUA COPILULUI. Copiii din Bucuresti si Ploiesti care merg intre 30 mai si 1 iunie la Afi Palace Cotroceni si Afi Palace Ploiesti, intre orele 10,00 si 18,00, au ocazia sa-si descopere o noua pasiune — bricolajul.

1 IUNIE-ZIUA COPILULUI. Opera Nationala Bucuresti (ONB) ofera tururi ghidate pentru copii, duminica, la ora 10,00 si la ora 11,00.

De altfel, intreaga luna este dedicata copiilor la ONB. Evenimentele prilejuite de ZIUA COPILULUI continua marti, 3 iunie, ora 16.00, cu “Eco motive pe portative”, un concert sustinut de Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti in Foaierul mare.

Programul lunii iunie este completat de o serie de ateliere de creativitate pentru copii de varsta prescolara, organizate in weekend, la Studioul pentru Copii si Tineret al Operei Nationale Bucuresti.

1 IUNIE-ZIUA COPILULUI. Corul de Copii Radio ii asteapta pe cei mici duminica, incepand cu ora 12,00, in Parcul Cismigiu din Capitala la o intalnire speciala cu muzica si cu personajele de poveste ale lui Walt Disney.

Citeste si: COPIII VOR FI SARBATORITI DE 1 IUNIE IN PARCUL GRADINA ICOANEI