Distractie maxima pe litoral! Imnul statiunii MAMAIA s-a lansat oficial. VIDEO

Distractie maxima de 1 MAI pe litoral! Zeci de mii de turisti au luat cu asalt statiunile de la malul marii, in special MAMAIA si VAMA VECHE, pentru a petrece mini-vacanta de 1 MAI, iar pana duminica distractia se va tine lant. Veniti fie cu corturile si doar cu bani de tren, fie cu masini de fite si cu buzunarele pregatite sa se goleasca pe nopti albe, femei frumoase si bauturi fine, distractia e in toi  la malul marii.

UPDATE: Imnul statiunii Mamaia, interpretat de Delia si Speak, a fost lansat oficial in clubul Bellagio, in prezenta primarului Radu Mazare. Melodia care va rasuna in acest an pe litoralul romanesc se numeste “A lu’ Mamaia”. VEZI VIDEO MAI JOS.

Delia a declarat ca a fost foarte fericita cand i s-a propus sa interpreteze noul imn al statiunii de la malul marii. “Am primit bucuroasa propunerea de a canta noul imn al Mamaiei si cand am ascultat pentru prima oara piesa, nu m-am putut opri din topait si fredonat. A fost usor sa trag voci cu Speak, imi place mult de el ca si artist si cred ca facem o ‘pereche muzicala’ perfecta. Nu cred ca ar fi putut iesi o combinatie mai buna decat asta. ‘A lu’ Mamaia’ este melodia verii 2014!”, a spus Delia.

Vezi aici GALERIE FOTO de la lansarea oficiala a imnului statiunii Mamaia

“Pe Delia o ascult inca de cand eram mic si faptul ca avem o piesa impreuna nu ma poate face decat sa ma simt onorat. Cat despre piesa, am asteptat de mult aceasta lansare. Imi place foarte mult sound-ul si sper ca lumea sa se conecteze cu noi mai mult prin acest intermediu”, a afirmat Speak.

Muzica a fost realizata de Smiley si Maxx Kissaru, iar versurile au fost realizat de acelasi Smiley, alaturi de Speak, DOC si Micu Dorian.

Imnul Mamaia 2013 s-a numit “Viva Mamaia” si a fost interpretat de Loredana, Alex Velea si Cabran. In videoclipul acestuia, Radu Mazare a jucat rolul unui salvamar.

 A INCEPUT MARATONUL DISTRACTIEI

Forfota mare in statiunea MAMAIA, inca de miercuri seara, cand au inceput sa soseaza primii turisti. In parcarea Aqua Magic, zeci de masini de epoca, de raliu ori motoare au pornit intr-un tur al statiunilor de pe litoralul romanesc. Parada a revenit apoi in Mamaia, pe plaja din dreptul hotelului Tomis. Simultan, pe scenele amenajate aici, dar si la Navodari, Eforie si Costinesti au fost organizate prezentari multietnice, concerte, dar si spectacole de lasere.

Tot pe plaja a fost lansat, in premiera, filmul de prezentare al statiunii Mamaia. Filmul de 14 minute a rulat apoi, la miezul noptii, si in toate cluburile. Seara, sute de lampioane au fost lansate pe cerul statiunii.

Citeste si: Sute de radare vor supraveghea traficul rutier in zilele libere

Dupa ora 1, toate cluburile din statiunea Mamaia au avut invitati unul si unul. Printre vedetele prezente la malul marii se numara Loredana, Delia, Holograf, Faydee, Nicolas Papadopoulus, What’s Up si multi altii. Pe o plaja din nordul statiunii au loc petrecerile The Mission, care ii au ca invitati pe cei mai in voga DJ ai momentului.

Peste 25 de mii de turisti sunt asteptati numai in statiunea Mamaia. De asemenea, peste 20 de mii de turisti si-au anuntat prezenta si in Delta Dunarii, acolo unde pentru prima data se sarbatoreste 1 Mai muncitoresc, cu bors de peste si petreceri cu pirati, direct pe plaja.

Maratonul distractiei va fi gustat din plin si de jurnalisti straini, care petrec minivacanta de 1 Mai pe litoral si in Delta Dunarii. Trei jurnalisti de la The Guardian, din Marea Britanie, vor experimenta petrecerile din Mamaia, joi si vineri, iar sambata si duminica vor merge sa vada frumusetile din Delta Dunarii, alaturi de alti trei jurnalisti belgieni.

Citeste si: 1 MAI. Peste 700 de politisti si jandarmi au fost mobilizati pe litoral in minivacanta

PROGRAMUL EVENIMENTELOR DE PE LITORAL

In intervalul orar 10.00 – 14.30, pe traseul Mamaia-Navodari-Constanta-Eforie-Constanta-Mamaia, parada va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, peste 30 de masini de epoca, motociclete, masini de la Raliul Deltei, dar si Fanfara Raja.

Programul detaliat este urmatorul:

10.00 – Intalnirea din parcarea de la Aqua Magic (autocare etajate, masini de epoca, motociclete, Carul Prietenilor Facebook, etc.)

10.30 – Startul Paradei Litoralului Romanesc, defilare prin Mamaia, spre Navodari

11:00 – Petrecere in Tabara Delfinul Navodari, alaturi de primarul Nicolae Matei

11:30 – Start spre Constanta – Bvd Alexandru Lapusneanu – Gara – Bvd. 1 Mai

12.45 – Eforie Sud – Parcul Primariei – Targul de antichitati ANTICA

13:30 – Parada porneste spre centrul statiunii Eforie Nord

14:00 – Sosire in Constanta

14.30 – Parada se incheie in parcarea Aqua Magic

Unul din centrele de distractie de la malul marii va fi statiunea Mamaia. Incepand cu ora 19.00, pe scena special amenajata pe plaja din zona Cazino Mamaia, va avea loc un spectacol multietnic de muzica si dansuri.

La spectacol va participa Ansamblul Folcloric Brauletul Dobrogean, Ansamblul Fluria al Comunitatii Armane din Constanta, Ansamblul Elpis al Comunitatii Elene din Constanta, si vedeta constanteana Andreea Olariu.

Vezi aici programul detaliat al evenimentelor de pe litoral

Formatia lui Tudor Chirila va fi prezenta pe litoral pentru un concert inedit. Pe 3 mai, Vama va canta live cele mai cunoscute piese in clubul Ego din Mamaia. Tot pe 3 mai, la Amethist Music Club, incepand cu ora 21.00 sunteti invitati la Balkanamera, un melanj spectaculos intre jazz-ul si blues-ul nord american si sonoritati dobrogene si balcanice.

In perioada 2 – 4 mai, Maritimo Shopping Center gazduieste Motul Motorsport Event in parcarea exterioara a centrului comercial. Evenimentul reuneste demonstratii de viteza, de drift, cursuri de conducere defensiva si doua elemente inedite: concurs auto pentru amatori si o etapa din campionatul national de karting al Romaniei. Intrarea este libera.

CE EVENIMENTE VOR FI IN CELELALTE  STATIUNI DE PE LITORAL

Evenimente similare vor fi organizate si in celelalte statiuni din Constanta. Astfel, in Tabara Delfinul din Navodari programul artistic va incepe la ora 11.00 si se va incheia in jurul orei 20.00. Vor fi prezenti urmatorii artisti: What’s Up, Axinte, Lorenna, Violeta Constantin, Autentic, Sylvie, Aurel Moga, Dan Cernavodeanu, Ionut Dulgheriu. Seara va fi incheiata cu un show de lasere.

In corturile din apropierea scenei vor fi oferite gratuit produse alimentare traditionale romanesti, vor fi organizate expozitii, sesiuni de face-painting.

In Eforie Sud turistii si localnicii sunt asteptati pe 1 mai in Parcul Primariei, acolo unde va avea loc o expozitie de antichitati, iar intre orele 17.00 – 20.30 se pot bucura de muzica si dans pentru copii, precum si de un concert cu Nadir dela Vocea Romaniei. La ora 20.30 este programat un show cu lasere.

Pe 2 mai, avem pe plaja din Costinesti, zona Obelisc, jocuri sportive, un spectacol cu trupe de folk si rock si artisti solo. Totul se incheie la ora 20.30, bineinteles, cu un show de lasere.

Intre 30 aprilie si 4 mai 2014, autobuzele etajate vor circula zilnic, intre orele 10.00 – 20.00, cu frecventa de 30 minute, cu plecari din Gara. Biletele de transport se pot procura numai de la taxatoarele din autobuz, la pretul de 5 lei.

In perioada 1 – 4 mai 2014, Telegondola va functiona zilnic intre orele 10.00 – 20.00. Tariful este de 15 lei de persoana pentru o calatorie. Copiii sub 7 ani si persoanele cu handicap beneficiaza de transport gratuit.