1 MAI. Peste 700 de politisti si jandarmi au fost mobilizati pe litoral in minivacanta

Peste 700 de politisti si jandarmi vor asigura, in perioada 30 aprilie – 5 mai, siguranta publica in statiunile de pe litoral, unde se preconizeaza ca vor ajunge peste 30.000 de turisti, iar peste 15 aparate radar vor fi amplasate in aceste zile pe principalele artere din judetul Constanta.

1 MAI. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, in toate structurile de politie au fost formate echipe pentru solutionarea sesizarilor cetatenilor si a situatiilor aparute in zonele de responsabilitate, dar si rezerve de interventie care vor fi activate la nevoie, peste 400 de politisti urmand sa actioneze zilnic, in colaborare cu celelalte structuri cu atributii in domeniu.

Citeste si: 1 MAI. Litoralul ii asteapta pe turisti cu parade de masini, concerte si concursuri sportive

“In localitatile si in statiunile turistice au fost facute demersuri de redimensionare a dispozitivelor de siguranta publica, in care vor fi angrenate si alte efective cu atributii pe linie de ordine publica. In aceste zone se va acorda o atentie sporita locurilor cu afluenta mare de public, unde urmeaza sa se desfasoare activitati culturale, sportive si de agrement”, a declarat Carmen Serbanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta, precizand ca in aceste zile vor fi permanent monitorizate discotecile, cluburile si barurile, dar si hipermarketurile, bancile si societati comerciale, pentru prevenirea infractiunilor cu violenta si a furturilor.

Citeste si: 1 MAI: CFR Calatori suplimenteaza trenurile InterRegio si Regio in mini-vacanta de 1 Mai

1 MAI. Totodata, se va actiona in sistem integrat pentru combaterea infractionalitatii stradale, a traficului si consumului de droguri, a prostitutiei, proxenetismului si identificarea persoanelor urmarite, mai spune sursa citata.

1 MAI. Totodata, pe principalele drumuri nationale din judet vor fi amplasate peste 15 autospeciale de politie cu aparate radar, in sprijinul politistilor rutieri constanteni fiind angrenati si sase politisti cu sase motociclete de la Brigada Politiei Rutiere Bucuresti.

De asemenea, peste 300 de jandarmi vor fi in misiune in statiunile Navodari, Mamaia, Eforie, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, Limanu, 2 Mai si Vama Veche.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro