1 MAI. Plimbari gratuite cu VAPORASUL pe lacul Herastrau, in prima zi a minivacantei

Primaria Capitalei, prin Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si Centrul Cultural „Palatele Brancovenesti”, va organiza, in perioada 1-4 mai, o serie de evenimente, au anuntat miercuri reprezentantii institutiei.

1 MAI. Astfel,in Parcul Herastrau, ALPAB va pune la dispozitia bucurestenilor un numar de sapte nave cu o capacitate maxima de 380 de locuri, care vor efectua plimbari si traversari pe lacul Herastrau. Totodata, vor fi la dispozitia vizitatorilor 50 de barci si 40 de hidrobiciclete. Activitatea de agrement se va desfasura in intervalul orar 10.00-19.00. Pe 1 MAI, plimbarile cu vaporasele vor fi gratuite.

Imbarcarile pentru plimbarile si traversarile cu vaporasul se vor face de la Debarcaderul central Herastrau (zona pavilionului H), zona de unde se pot inchiria barci si hidrobiciclete.

Citeste si: Plimbari gratuie cu VAPORASUL, pe lacul HERASTRAU

1 MAI. Tot incepand de joi, ALPAB va readuce paunii in Parcurile Cismigiu, Herastrau si Bordei, iar pe lacurile din aceleasi parcuri, pasarile exotice. Astfel, bucurestenii vor putea admira lebede albe si negre, rațe mandarin si caroline, gaste Califar, Magellan, de Nil sau canadiene.

Citeste si: 1 MAI. CONCERTE in Parcul Titan, pentru cei care raman in oras in MINIVACANTA

1 MAI. De asemenea, joi, la Palatul Brancovenesc, se deschide sezonul de picnic. Cei care vor sa-si petreaca o zi de primavara in aer liber sunt invitati intr-un spatiu special amenajat de Primaria Capitalei pentru astfel de activitati. Municipalitatea va pune la dispozitia cetatenilor gratare si saci menajeri pentru colectarea deseurilor.

Sursa foto: apartamenteherastrau.ro