10 adevaruri nebanuite despre sex

Multi dintre cei care cred ca stiu totul despre sex se insala. Sunt lucruri de care nu au aflat pana acum. Iata un top 10 al adevarurilor nebanuite despre sex!

 1. In timpul unei partide de sex de 30 de minute, partenerul activ arde 200 de calorii.

CITESTE SI: Cauzele scaderii apetitului sexual

 Daca detestati sa mergeti la sala, mai bine faceti sex 30 de minute, dar fiind activi, nu pasivi, si veti arde 200 de calorii in acest interval de timp.

 2. Intreaga populatie a planetei ar putea fi repopulata folosind spermatozoizii eliminati la o singura ejaculare.

 Statistic, un singur barbat, la o singura ejacularea, elimina suficienti spermatozoizi pentru a repopula intreaga planeta. Acest fapt este cu atat mai surprinzator cu cat populatia Globului a depasit sapte miliarde de oameni.

 3. Ritmul de crestere al barbii este mai mare in momentele in care se asteapta sa faca sex.

 Barba unui barbat care stie ca urmeaza sa faca sex creste mult mai repede decat in momentele in care nu se asteapta sa aiba parte de placere sexuala.

 4. Sarutul frantuzesc poate preveni cariile.

 Oamenii de stiinta au descoperit relativ curand ca un sarut frantuzesc efectuat corect, evident cu folosirea limbii, poate preveni aparitia cariilor la nivel dentar.

 5. Un barbat se gandeste la sex, in medie, de aproximativ 12.000 de ori intr-o singura zi.

 Desi multi barbati lupta impotriva preconceptiei potrivit careia “gandesc cu ce au in pantaloni”, mintea unui singur reprezentant al sexului tare zboara la sex o data la fiecare 7 secunde, intr-o singura zi. Cu alte cuvinte, un barbat se gandeste la sex, in medie, de 12.000 in cele 24 de ore ale zilei.

 6. Sexul este de peste zece ori mai eficient decat anumile medicamente relaxante.

 Asadar, atunci cand va simtiti agitati sa va bate gandul sa luati un medicament pentru combaterea starii de anxietate, precum Valium, mai bine renuntati si faceti sex.

 7. La 60% din barbati se intaresc sfarcurile atunci cand se excita sexual.

 Femeile tind sa acorde prea putina atentie sfarcurilor barbatilor. De altfel, nici reprezentantii sexului tare nu stiu adevaratele placeri pe care le poate produce stimularea lor sexuala. Acest lucru se poate schimba in cazul celor care afla ca la 60% din barbati sfarcurile se intaresc atunci cand se excita, exact ca la femei.

 8. Orgasmul unui porc chiar dureaza 30 de minute.

 Nu este un mit, este un adevar. Porcul ne bate pe toti cand vine vorba de durata placerii orgasmului.

 9. Exista aproximativ 1.000 de cuvinte in limba engleza care definesc cuvantul “vagin”.

CITESTE SI: Ce sa NU mananci inainte de sex

 10. Jucariile sexuale, precum sunt vibratoarele, sunt interzise prin lege in statele federale Alabama si Mississippi din SUA.

 Sursa:lyla