ADIO SECRETE! 10 LUCRURI DESPRE SEX pe care nu ti le-ar fi spus NIMENI

Sexul nu este atat de simplu cum cred unii. Pana la urma omul cat traieste invata si despre sex nimeni nu se poate lauda ca le stie pe toate. In fiecare zi poti afla lucruri noi despre sex, unele dintre acestea fiind chiar uluitoare.

 1.Este posibil ca din punct de vedere sexual sa nu va potriviti

Chiar daca teoretic orice barbat si orice femeie ar trebui sa se potriveasca din punct de vedere sexual, in practica lucrurile sunt putin diferite.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care barbatii le doresc in pat de la femei

In cazul in care barbatul este „prea mare”, lucrurile nu sunt pierdute pentru totdeauna. Puteti incerca o pozitie in care femeia are controlul. Daca in schimb, barbatul este „prea mic”… ei bine, femeia ar trebui sa investeasca in anumite jucarii, iar barbatul sa fie macar un bun partener de conversatie.

 2. Partea stanga a unei femei este mult mai potrivita pentru a-i creste placerea

Potrivit sexologilor exista o anumita zona a clitorisului foarte sensibila. Astfel ca data viitoare cand va aflati in bratele sotiei sa nu va mire daca va spune: „Putin mai la stanga, iubitule!”.

 3. Unele femei pot sangera dupa o partida de sex

In cazul in care sotia sangereaza dupa o partida de sex, nu inseamna neaparat ca i-a venit sau ca s-a rupt ceva. Ar putea fi vorba despre o infectie a cervixului sau a unui polip. Chiar daca sangerarea dupa o partida de amor nu inseamna ca viata femeii este pusa in pericol ar trebui sa mergeti impreuna la un ginecolog. Numai acesta va poate spune daca este cazul sa incepeti sau nu un tratament.

4. Si femeile pot ejacula

Acestea este un subiect fierbite si destul de controversat, insa multe femei afirma ca inainte sau dupa orgasm au eliberat un lichid care nu este nici  lubrificator vaginal si nici urina. Este un fluid limpede si fara miros si este eliberat de uretra, cantitatea fiind de cateva picaturi.

 5. Dorinta unei femei este influentata de ovulatie

Nu este nici o coincidenta faptul ca celor mai multe dintre femei le creste dorinta sexuala in perioada ovulatiei. In acel moment nivelul testosteronului atinge cote maxime si astfel creste dorinta. Acestea este un truc al corpului uman care isi doreste sex exact in perioada in care femeia ar putea ramane insarcinata.

6. Multor barbati heteroxesuali le place sa le fie stimulata zona anusului

Chiar daca celor mai multi dintre barbati le este teama sa recunoasca acest lucru, de teama ca ar putea fi perceputi drept homosexuali, sexologii spun ca acea zona este plina cu terminatii nervoase. Tot ei spun ca stimularea prostatei creste intensitatea orgasmului masculin. Oricum, doamnele ar trebui sa nu incerce acest lucru daca n-au vorbit cu partenerii inainte. E posibil sa nu reactioneze cum isi inchipuie ele.

7.Femeile pot experimenta orgasme nelimitate

Dupa un orgasm, barbatii au nevoie de un timp de recuperare in care isi pierd erectia. Femeile, in schimb, au capacitatea de a experimenta orgasm dupa orgasm. Barbatii au nevoie sa invete anumite tehnici care sa le permita aceleasi performante. Asta inseamna ca isi cunosc suficient de bine corpul incat sa opreasca stimularea inainte de a ejacula.

8.Sexul nu inceteaza odata cu inaintarea in varsta

Multe cupluri trecute de prima tinerete continua sa aiba o viata sexuala regulata. Daca din punct de vedere fizic nu aveti nici o problema si totusi partidele de sex au devenit o simpla amintire atunci nu varsta ar trebui invinovatita pentru asta. Rezervati-va timp pentru sex si partidele de amor nu vor mai fi o amintire.

9. Folosirea lubrifiantului poate face diferenta dintre placere si durere

Daca nu prea ai chef de sex sau experienta este prea dureroasa, atunci solutia problemei s-ar putea gasi intr-o sticluta micuta pe care o poti lua de la orice farmacie. Daca organismul femeii nu produce suficient lubrifiant atunci partidele de amor nu vor fi doar neplacute ci si dureroase pentru femei. Chiar daca are nevoie de acest ajutor, asta nu inseamna ca sotia ta nu se excita sau nu mai este atrasa de tine. Nu va fie teama sa folositi lubrifiantul.

CITESTE SI: 6 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca

10. Multe femei au nevoie mai mult decat de o penetrare pentru a avea orgasm

Adevarul este ca nimeni nu s-ar astepta ca un barbat sa ajunga la climax fara sa-i fie implicata o anumita partea anatomica a corpului sau. Cu toate acestea multe femei se asteapta sa ajunga la orgasm fara stimularea clitorisului. Potrivit sexologilor, abordarea este gresita intrucat rolul acestuia este pentru placere.

 Sursa:sfatulparintilor