10 GRESELI pe care le comiti de fiecare data cand faci SEX

Sunt atat de multe lucruri de invatat si de stiut despre sex incat ar fi bine sa te documentezi in fiecare zi daca iti doresti o viata sexuala sanatoasa si satisfacatoare.

Iata cateva greseli comune si usor de evitat:

1. NU deschide ambalajul prezervativului cu gura. Sunt sanse foarte mari sa rupi prezervativul sau sa faci o gaura in el fara sa-ti dai seama.

2. Folosesti lubrifiant dar nu citesti ce scrie pe ambalaj. Probabil nu stiai, insa un lubrifiant de proasta calitate ajuta la ruperea prezervativului. Lubrifiantul pe baza de apa sau silicon este cel mai bun pentru prezervativele din latex.

Citeste si: TOP 5 POZITII SEXUALE pe care orice barbat ar trebui sa le stie

3. Te saruti cu iubitul/iubita doar pe gura. Atat femeile cat si barbatii au peste 10 zone erogene care pot fi stimulate prin sarutari. Nu-i asa ca te-ai concentrat sa o saruti doar pe gura?

4. Uiti sa pui lubrifiant si in interiorul prezervativului. Sexologii spun ca trebuie sa punem lubrifiant si in interiorul prezervativului pentru ca astfel sansele sa se rupa scad foarte mult. Foloseste doar o picatura, prea mult si iti va aluneca.

5. Nu folosesti prezervativ pentru ca partenera foloseste anticonceptionale. Daca chiar nu-ti doresti copil niciodata, trebuie sa stii ca anticonceptionalele nu mai functioneaza atat de bine combinate cu pastilele de raceala, de exemplu. Si oricum, ele te protejeaza intre 91 si 99%. Vrei mai multa protectie? Foloseste si un prezervativ.

6. Uiti tot timpul de clitoris? Ascunzi comori in timpul sexului in vaginul iubitei? Nu uita, e nevoie de mai mult de atat. Daca doar introduci penisul si te infingi cu forta nu ajuta la orgasm.

Citeste si: Secretele ORGASMULUI: 20 de lucruri pe care ar trebui sa le stii

7. Ai grija atunci cand ii faci sex oral, nu e nevoie sa musti si nici sa-ti arati dinti. Iar daca te-ai gandit sa-l mastrubezi iarasi nu e ok sa-l strangulezi sau sa tragi de el cu disperare. Decat daca, ti se cere asta.

8. Nu faci sex cand vii de la sala? Pacat! Cand iesi de la sala tot sangele este pus in miscare iar o partida de sex, chiar daca presupune efort, te va face sa te simti ca un Zeu/Zeita.

9. Nu faci destul sex? Sexul te ajuta sa dormi bine, sa-ti alungi stresul din organism, sa arzi calorii si sa lupti impotriva depresiei. De ce sa nu faci sex mai des?

Citeste si: SEX: 20 de mituri spulberate

10. N-ai niciun plan B? Trebuie tot timpul sa stii ce e de facut in cazul in care vei ramane insarcinata. Presupunem ca pastilele nu sunt bune, ca se rupe prezervativul si ca nu vrei sa iei pilula de a doua zi. Stii ce e de facut in cazul asta? Fa-ti tot timpul un plan B si imagineaza-ti orice situatie.