10 lucruri care se intampla daca te imprietenesti cu parintii tai pe Facebook

Ok, a venit si momentul asta. Parintii tai si-au facut pagina de Facebook si bam! Te-au gasit si ti-au dat friend request. Ce faci? Daca refuzi, va trebui sa dai niste explicatii. Daca accepti… Ei, bine, aici lucrurile se complica. Uite 10 lucruri care se intampla dupa ce te imprietenesti cu parintii pe Facebook.

1. Te vor face de ras. Sigur, lor li se pare amuzant sa iti copieze fotografia de profil. La fel li se va parea si prietenilor tai. Cel care iese in pierdere esti tu.

2. Mama ta da like la tot felul de pagini dubioase. Si nu vorbim despre retete de mancare sau slujba de duminica de la biserica, da? Pana se va prinde ca ii apar pe pagina, va trece ceva timp…

3. Te trolleaza grav de tot. Vrei sa pari si tu macho si scrii un status destept? Nicio problema, vine mamica si „rezolva” imediat!

4. Nu ti-ai facut patul, n-ai dus gunoiul sau ai uitat sa scoti cainele din casa astazi? Cineva va avea grija sa afle TOTI prietenii tai despre asta. 

5. Ok, toti avem ACEL prieten care face glume despre mamele noastre. Nu-l putem opri si gata, ne-am obisnuit cu el. Asta pana cand intra in actiune… mamica. 

6. Aluzii sexuale pe pagina ta? Ochiul vigilent al parintelui vegheaza non-stop. Si nu numai ca vegheaza, dar mai si comenteaza!

7. Le va lua ceva pana sa se prinda de ce ii tot intreaba in fiecare zi nenea ala de la Facebook ”What’s on your mind?” Partea si mai proasta e ca raspund. In fiecare zi. De cateva ori pe zi.

8. Spun la toata lumea secretele tale. Am zis deja ca te fac de ras cu orice ocazie, nu-i asa? Ei, bine, nu ti-ai facut tema si esti pedepsit? Stai linistit, toata lumea va afla despre asta.

9. Orice-ar fi, nu posta nimic despre: alcool, fumat, sex, orice fel de distractie, in general. Fraza ”Vorbim noi cand ajungi acasa!” se va muta pe wall-ul tau!

10. Dau like si share la toate prostiile. Newsfeed-ul lor e plin de citate si de Arsenie Boca. 

 Sursa:zutv