10 lucruri de prost-gust pe care BARBATII le fac si n-ar trebui

Iata o lista cu lucruri pe care barbatii le fac aproape zilnic si totusi n-ar trebui. E momentul schimbarii.

1. Inceteaza din a mai spune cat de ocupat esti. Faptul ca esti ocupat toata ziua cu cate ceva nu inseamna ca esti un barbat de succes ci doar unul care nu stie sa-si puna lucrurile in ordine. Incearca sa nu te plangi tot timpul de programul tau incarcat. E plictisitor si enervant.

2. Nu te mai lauda cu viciile tale. Ai un viciu si nu faci altceva decat sa vorbesti despre asta atunci cand ramai fara idei. Sa ai un viciu nu e nimic sanatos sau ceva cu care sa te lauzi.

Citeste si: Ce spune forma UNGHIILOR despre tine

3. Nu mai spune ca nu-ti plac diminetile. Asta inseamna ca de fapt nu ai vointa si ai o viata haotica. Trezitul de dimineata n-ar trebui sa fie o problema pentru un barbat adevarat.

4. Lasa pedala de acceleratie in pace. Stim, iti plac masinile si te-ai gandit sa ne impresionezi si-ti turezi masina pana la capat cand esti la stop apoi pleci cu scartait de roti. Neinteresant si de prost gust.

5. Nu-ti place unde stai si totusi iti este lene sa te muti in alt apartament? Viata e prea scurta sa ti-o petrece in locuri neplacute.

6. Uita de femeile care te duc cu zaharelul si doar iti dau sms-uri cand au nevoie de tine. Chiar nu esti in stare sa-ti gasesti o femeie care sa te merite? De ce iti tot pierzi vremea cu sms-uri stupide date la ore tarzii in noapte?

Citeste si: 5 trucuri care te ajuta sa intarzii ejacularea in timpul sexului

7. Nu mai intreba oamenii daca stiu ceva despre X sau Y cand poti da singur search pe Google. De unde atata comoditate? Cel mai bine este sa te documentezi singur.

8. Inceteaza in a mai spune femeile ca trebuie sa zambeasca mai mult. E o replica ieftina si trista.

9. Nu-ti mai gasi scuze tot timpul pentru orice. Iti ceri scuze si apoi insiri o tona de motive, ceea ce te face sa pari nesigur.

10. Nu mai cumpara bauturi femeilor ca mai apoi sa te comporti de parca sunt obligate sa vorbeasca cu tine. Ok, ai cumparat o bere tipei din coltul barului dar asta nu inseamna ca e nevoita sa vorbeasca cu tine daca nu vrea. Relaxeaza-te!