10 lucruri inedite si interesante, despre viata de zi cu zi, la care nu te-ai gandit pana acum

Cand ai avut ultima oara o ora libera si doar pentru tine? O ora libera pentru ganduri indraznete si inteles cu adevarat viata.

Iata cateva lucruri la care probabil nu te-ai gandit pana acum:

1. Multumita apelativului “frate”, “man” si “hau”, n-a mai fost nevoie sa-i spui prietenului tau cel mai bun pe nume de cativa ani buni.

2. In perioada copilariei ni se spune ca bancurile porcoase sunt pentru adulti. Cand esti adult ti se spune ca bancurile porcoase sunt copilarii.

3. Atunci cand vii dintr-o familie mare te intrebi ce-o fi mai trist: faptul ca unul dintre voi trebuie sa vina la toate inmormantarile voastre sau ca unul dintre voi nu va ajunge la niciuna?

Citeste si: TOP 10 lucruri pe care nu stiai ca le poti face in Gmail

4. Expresia: “a lua bomboana copilului” este de fapt un lucru bun de facut. Copii n-ar trebui sa manance dulciuri.

5. Partea proasta la Tinder este ca ai sansa sa cunosti oameni care cred ca Tinder este o idee buna. Aparent viata lor e la fel de trista ca a ta.

6. Multi dintre noi, cand a fost lansat The Simpsons aveam varsta lui Burt, acum avem varsta lui Homer.

7. Mergem la scoala aproape 18 din viata incercand sa prindem in viteza tot ceea ce alti oameni au facut in milioane de ani.

Citeste si: TOP 10 cele mai bizare fobii din lume

8. De fiecare data cand ai castigat o partida de sah atunci cand jucai impotriva computerului s-a intamplat pentru ca el te-a lasat.

9. Multa lume a renuntat la cablu pentru programele TV care sunt si pe canalele platite online. In acest moment din ce in ce mai putini copii se uita la reclame TV.

10. Am ajuns sa fim atat ciudati incat mergem la sala sa facem sport cand putem face asta si acasa sau in aer liber.