10 lucruri nebanuite despre JUCARIILE SEXUALE

Jucariile sexuale sunt o gaselnita a lumii moderne pentru cei care vor sa obtina placerea in dormitor cu ajutoare. Asta se crede cel putin. Putina lume stie ca jucariile sexuale exista de cand e lumea. Descopera mai jos 10 lucruri nebanuite despre acestea.

10 lucruri nebanuite despre jucariile sexuale:

1. Primul vibrator electric a fost inventat de doctorul Joseph Mortimer Granville si cantarea undeva la 20 de kilograme. Pentru folosirea primului vibrator din istoria jucariilor sexuale, era nevoie de prezenta a doua persoane. Putina lume stie ca vibratorul a fost inventat in scop medical deoarece era folosit in diferite terapii. Vibratorul avea la inceput rolul de a vindeca femeile de isterie prin atingerea organelor genitale.

CITESTE SI: 4 femei pe care un barbat nu le poate uita niciodata

2. Vibratorul a aparut in primele filme pornografice de la aparitia cinematografiei. Pentru a nu scandaliza publicul, jucariile sexuale din filme nu mai beneficiau de reclame, dar asta nu a afectat cu nimic productia lor.

3. Exista multe tari din lume unde producerea si vanzarea jucariilor sexuale se pedepseste cu legea. Cei care le detin pot face inchisoare.

4. Cele mai multe vanzari de jucarii sexuale se fac in perioada Zilei Indragostitilor.

5. Cele mai populare jucarii sexuale (adica cele mai vandute) la nivel global sunt dildourile, vibratoarele si lubrifiantii, in aceasta ordine.

6. Prima denumire a vibratorului (secolul XX) a fost cea de „aparat pentru masaj personal”.

7. Motivul pentru care a aparut vibratorul Iepuras (inventat de japonezi) este pentru ca niponii nu aveau voie sa faca un vibrator in forma de penis. Chiar si asa, acesta a devenit extrem de popular in intreaga lume.

8. Exista si reguli de folosire a vibratoarelor. Unele dintre ele pot fi folosite si in apa, insa numai daca acest lucru se specifica pe hartia cu instructiuni.

9. Multe dintre vibratoare se folosesc exclusiv cu lubrifianti. Specialistii recomanda utilizarea acestora pentru provocarea placerii mai ales daca sunt din materiale ceva mai tari.

CITESTE SI: 10 de lucruri despre sex pe care nu ti le spune nimeni

10. Cercetatorii britanici au aflat ca femeile care folosesc vibratoare sau dildouri sunt mai sanatoase din punct de vedere ginecologic. Explicatia? Folosirea jucariilor sexuale creste increderea in sine, fapt pentru care femeile au curajul sa mearga mai des la medic.

 Sursa:teotrandafir