10 lucruri pe care ar trebui sa le faci daca vrei sa-ti pastrezi tineretea

Multa lume spune ca sanatatea este cel mai important lucru din lume. Oare cati dintre acestia au cu adevarat grija de ei?

Iata cateva sfaturi utile pentru cei care vor sa fie mai fericiti si isi doresc sa-si pastreze tineretea.

Sa incepem:

1. Nu lua lucruri prea in serios. Incearca sa razi cand simti ca-ti explodeaza capul de atatea ganduri si incearca sa razi de tine. Ai sa vezi cat de mult alunca stresul acest exercitiu.

2. Nu vorbi foarte mult. Sunt oameni care prefera sa vorbeasca mult si altii care prefera sa faca lucruri. Fii si tu din grupul oamenilor care tac si fac.

3. Cand esti la serviciu, munceste cate 40 de minute si stai 10 minute degeaba. Aceasta mica pauza te va ajuta sa iei decizii mult mai bune, atat la job cat si acasa.

4. Cand esti fericit incearca sa-ti controlezi fericirea si inceacra sa fii moderat in tot ceea ce faci.

5. Nu te stresa foarte mult pentru ca stresul iti afecteaza intestinele si ficatul.

6. Cand esti la masa incearca sa nu te ridici cu sentimentul de: “iar am mancat prea mult”. Incearca sa mananci putin si des, astfel iti vei obosi splina.

7. Cand lucrezi la un proiect, nu grabi lucrurile daca nu e nevoie. Invata sa-ti dozezi timpul inteligent si sa faci lucrurile bine nu neaparat repede.

8. Nu fa doar exercitii fizice. Mintea ta are nevoie de exercitiu. Invata lucruri noi in fiecare zi si vei ramane tanar mai mult timp.

9. Atunci cand alegi genul de exercitii fizice, daca nu e nevoie de forta si tras de fiare, alege sa faci yoga sau ceva linistitor care sa te ajute sa-ti regasesti linistea interioara.

10. Invata semnele pe care trupul tau le transmite si ofera-i ceea ce are nevoie. Excesele te vor imbatrani fara doar si poate.