10 lucruri pe care iubitul tau si-ar dori sa le auda

Intr-o relatie, nu numai femeilor le place sa auda ca arata bine sau sa li se arate ca sunt dorite. Fie ca este un simplu compliment cu care sa ii faci ziua mai frumoasa sau ceva mai profund, urmatoarele sugestii vor ajuta la intarirea legaturii dintre voi doi!

Asadar, iata 10 lucruri pe care si el si-ar dori sa le auda din cand in cand:

CITESTE SI: Aventura de o noapte – 10 argumente pro si contra

1. Ca arata bine

Ar putea suna evident, dar barbatilor le place sa le fie gadilat orgoliul, mai ales atunci cand nu incearca sa impresioneze.

2. Ca ii multumesti

Este foarte usor sa treci cu privirea peste gesturile mici. Incearca sa ii spui un „multumesc” sincer in fiecare zi si sa fii foarte specifica in legatura cu ceea ce a facut bine si cum te-a facut sa te simti.

3. Ca ai incredere in el

Probabil ca ai incredere in el, insa sa i-o comunici este cel mai important.

4. Ca esti de partea lui

Gaseste o modalitate de a-i comunica in mod constant partenerului ca esti de partea lui, orice s-ar intampla. Arata-i ca aveti aceleasi valori si ca il sprijini indiferent de ce alege sa faca.

5. Ca iti pare rau

Cand o cearta irationala apare dintr-o situatie neimportanta si prosteasca, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti ceri scuze inainte sa ajunga la ceva mai grav.

6. Ca te face sa vrei sa fii mai buna

Te iubeste si ar face orice pentru tine, asa ca atunci cand va simtiti prinsi intr-o rutina, cel mai bun lucru pe care il poti face, pentru amandoi, este sa ii amintesti cat de mult ti-a imbunatatit viata.

7. Ca ce a gatit a fost delicios

In timp ce intentiile lui au fost dintre cele mai bune, priceperea sa poate lasa de dorit. Cu toate acestea, rasplateste-l pentru efort in cel mai frumos mod. Daca incepi sa il critici, nu va mai vrea sa incerce sa gateasca a doua oara.

8. Ca esti mandra de el

Barbatii se ingrijoreaza deseori ca ar putea sa isi dezamageasca partenerele. Spunandu-i ca este cel mai bun si ca esti mandra de el are un impact pozitiv enorm. Barbatii au nevoie de asigurari si validari ca ceea ce fac este bine.

9. Ca nu este vina lui

Cu totii avem zile mai proaste si este foarte usor sa iti proiectezi furia pe care o ai fata de seful tau pe partener. Desi stii in adancul sufletului ca, de fap,t nu el este cel care te-a suparat, el ar putea sa ia in serios cuvintele tale rautacioase. In schimb, spune-i deschis despre ceea ce te supara.

CITESTE SI: 7 trasaturi ale unei ‘fete rele’ pe care toti barbatii le cauta la o femeie

10. Ca te face sa razi

Pentru el, va fi un sentiment absolut satisfacator cand va auzi ca te face sa razi si ca este amuzant. Chiar daca nu este un actor de stand up comedy, recunoaste-i meritele, pentru ca rasul sincer va va face pe amandoi mai fericiti.

 Sursa:elle