10 lucruri pe care nu ai voie sa le faci la inceputul unei relatii

Orice inceput de relatie ar trebui sa fie frumos – e timpul in care il descoperi pe cel de care te-ai indragostit. Un inceput de relatie este decisiv pentru viitorul vostru impreuna. Iata 10 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci de la primele intalniri cu noul iubit:

Prezent si viitor

Orice femeie entuziasmata si indragostita de noul iubit nu poate decat sa viseze la viitorul lor impreuna. Insa de la a visa si pana la a povesti ceea ce iti doresti este doar un pas – unul pe care nu ar trebui sa il faci imediat ce l-ai cunoscut. Nu poti sti unde veti ajunge in cativa ani si cu siguranta nu are niciun rost sa il sperii cu planuri care lui nici nu i-au trecut prin minte.

Nu il minti

Un om aflat la inceputul unei relatii vrea sa cucereasca persoana de langa el, de aceea isi arata cat mai mult calitatile si incearca sa ascunda cat mai bine defectele. Chiar daca si tu esti inclinata sa faci acest lucru, nu o face. Nu are niciun rost sa spui minciuni despre tine, pentru ca mai tarziu cu siguranta va afla adevarul si parerea lui despre tine nu va ramane la fel de buna. O relatie bazata pe onestitate are sanse mai mari sa fie de succes.

CITESTE SI: Sexul, un medicament universal

Nu ii spune prea multe despre tine

Dupa cum am mentionat mai sus, este bine sa nu il minti, ci sa fii sincera cu iubitul tau cand vine vorba de tine. Totusi, prea multe informatii despre tine inca de la inceput omoara misterul si distractia pe care o simte cand incepe singur sa te cunoasca. Trebuie sa existe un echilibru in tot.

Nu grabi lucrurile

Chiar daca simti ca nu mai poti sta nici macar o zi fara el, nu te grabi sa ii declari acest lucru sau sa incerci sa-l sufoci cu atentie. Abia ati inceput relatia de cuplu si aveti destul timp la dispozitie sa faceti impreuna tot ce iti doresti. Este important sa-l lasi sa se acomodeze in situatia de fata si chiar sa-l lasi sa-i fie un pic dor de tine. Atunci intalnirile voastre vor fi mai romantice.

Fara jocuri dupa ce l-ai cucerit

Daca flirtul si jocul de-a inabordabila l-au atras la tine, odata ce ati pus la punct faptul ca formati un cuplu, astfel de jocuri nu isi mai au locul. Partenerul tau n-ar mai intelege nimic daca in continuare ai fi femeia inabordabila si mai degraba ar crede ca esti prea rece si ca nu stii sa arati afectiune.

Ai nevoie de multa atentie?

Incearca sa-ti satisfaci aceasta nevoie in compania prietenlor cele mai bune si nu cu noul iubit. Daca ii arati ca esti genul de femeie care cere foarte multa atentie, ar crede mai degraba ca ai toane, iar dependenta de el nu face decat sa-l sufoce.

Nu consuma multe bauturi alcoolice

Ai putea fi tentata ca la primele intalniri sa bei un pic mai mult decat masura ta. Asta se poate intampla fie de emotii si speri ca alcoolul sa te dezbrace de inhibitii sau pur si simplu cand vrei sa-i arati ca poti fi o femeie distractiva. Rezultatul este de fiecare data neplacut pentru amandoi. Evita sa intri singura in astfel de situatii, pentru binele tau si al noii relatii.

Lasa-l si pe el sa vorbeasca

Desi se spune ca femeile vorbesc mai mult decat barbatii, nu este intotdeauna adevarat. Mai mult, ii arati ca esti interesata de el daca ii acorzi ocazii in care sa iti povesteasca diverse lucruri despre el. Nu esti doar tu in centrul atentiei, ci si el are nevoie de cateva minute in lumina reflectoarelor.

Nu iti lasa balta prietenele

Daca vrei ca prietenele tale sa fie acolo de fiecare data cand esti suparata, nu ar trebui sa le dai la o parte atunci cand iti gasesti fericirea. Ba chiar este ideal sa te intalnesti cu ele in mod regulat – astfel ii acorzi timp si iubitului tau sa se destinda si sa isi vada de proprii prieteni. Odata ce incepi o relatie, nu inseamna sa lasi deoparte tot ceea ce tie iti place sa faci, ci trebuie sa ai si propria independenta.

CITESTE SI: Atentie la cealalta femeie! De ce prefera barbatii amantele in locul sotiilor

Nu deveni lenesa

Odata ce se instaleaza rutina intre voi doi, cu greu va mai mobilizati sa schimbati ceva. O rutina sanatoasa este buna in orice relatie de cuplu, insa nu de la inceputul relatiei. Acum inca trebuie sa fie o perioada in care va simtiti ca niste adolesceSursa:nti indragostiti.

 Sursa:avantaje.ro