10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre iOS 7

Noul sistem de operare al celor de la Apple, iOS 7 are o multime de noi caracteristici si un alt design. Jurnalistii britanici de la Mirror au intocmit lista celor mai importante lucruri pe care trebuie sa le stim despre iOS 7.

1. iOS 7 este GRATUIT. Utilizatorii nu vor trebui sa plateasca nimic pentru noul sistem de operare. iOS 7 este compatibil si cu terminale mai vechi, insa nu cu toate.
2. Design-ul este unul nou, cu efecte si fonturi disponibile. La iPhone 5C, culoarea terminalului va da si culoarea ecranului de fond si a iconitelor.
3. iOS 7 a fost proiectat pentru a exploata la maximum procesoarele pe 64 de biti, ceea ce inseamna performanta sporita pentru aplicatii si jocuri.
4. Ca la orice lansare a unui sistem de operare nou, in primele zile pot aparea probleme. Acestea sunt, de regula, rezolvate ulterior printr-un nou update.
5. Sunt peste 200 de schimbari la noul sistem de opearare, potrivit Apple.
6. A fost introdusa o noua masura de securitate – utilizatorul poate opta pentru un nou serviciu, in cadrul aplicatiei Find My iPhone. Aceasta nu va mai putea fi închisa decat dupa autentificarea cu un nume de utilizator si o parola.
7. Aplicatia Siri vine cu noi voci si permite navigarea pe Twitter, Wikipedia si Bing.
8. iOS 7 aduce noi moduri si efecte pentru camerele de pe terminalele Apple.
9. Navigarea pe internet cu Safari este mai buna
10. iTunes Radio. Acest serviciu este gratuit si contine peste 200 de posturi de radio. Deocamdata, insa, doar in SUA