10 LUCRURI SOCANTE in care CELEBRITATILE chiar cred

Traim intr-o lume ciudata si complicata, fiindu-ne, de foarte multe ori, greu sa ne dam seama ce este real si ce nu. De la extraterestri, pana la Bigfoot si la teorii ale conspiratiei, nenumarate lucruri ne sunt inca destul de confuze.

Dar nu iti face griji, nu esti singura persoana care isi pune astel de intrebari existentiale. Se intampla si la case mai mari. Chiar si vedetelor le este greu sa faca diferenta intre real si mitic. Iata 10 lucruri socante in care anumite staruri chiar cred!

1. Michelle Pfeiffer
Actrita a dezvaluit cu ani in urma ca a facut parte dintr-un cult care credea ca oamenii pot supravietui doar cu lumina solara.

2. Axl Rose
Membrul „Guns N’ Roses” obisnuia sa refuze sa cante in orase ale caror denumiri incepeau cu litera “M”, fiind convins de faptul ca litera respectiva era blestemata.

3. Megan Fox
Actrita din “Transformers” este cunoscuta pentru declaratiile controversate, una dintre ele dezvaluind faptul ca aceasta crede in Bigfoot, spiridusi si monstrul din Loch Ness.

CITESTE SI: MILEY CYRUS a luat-o RAZNA! Si-a ORIPILAT fanii cu o POZA pe INSTAGRAM. Poza in articol

4. Russel Crowe
Starul din “The Gladiator” a postat pe Twitter o inregistrare a ceea ce el pretindea ca este un OZN. Videoclipul a ajuns chiar si pe YouTube, iar actorul s-a certat prin comentarii cu cei care nu ii impartaseau opinia.

5. Kesha
Aceasta are o melodie pe albumul intitulat sugestiv “Supernatural” in care este vorba despre o fantoma cu care ea insasi pretinde ca a facut sex. In timpul unui interviu oferit lui Ryan Seacrest, artista a explicat ca a locuit intr-o casa care avea o energie ciudata, care s-a dovedit a fi un spirit sexual intunecat.

6. Shirley MacLaine
Potrivit fiicei acesteia, actrita credea ca tatal fetei sale, Steve, era clona unui astronaut pe nume Paul. Timp de multi ani, Steve a profitat de Shirley, cerandu-i acesteia 60.000 de dolari lunar pentru presupusele cheltuieli necesare deplasarii in spatiu.

7. Fran Drescher
Actrita crede ca ea si sotul sau au fost candva rapiti de extraterestri si ca le-au fost implantate cipuri electronice – aceasta fiind explicatia pentru cicatricile asemanatoare pe care cei doi le au.

8. Lady Gaga
Cantareata uimeste de fiecare data prin aparitiile sale excentrice, dar ceea ce putini stiu despre ea este faptul ca aceasta se abtine pe cat se poate de mult de la a face sex deoarece considera ca partenerii sexuali i-ar putea “fura” creativitatea.

 CITESTE SI: DELIA, in vacanta in Bulgaria. CAT DE SEXI ARATA IN COSTUM DE BAIE? – foto in articol

9. Kylie Jenner
Starul de reality show a confirmat convingerile sale cu privire la o conspiratie potrivit careia reziduul alb lasat de avioane ar fi format din substante chimice comandate de guvern din motive ce nu pot fi divulgate.

10. Tom Delonge
Rockerul pretinde ca in timpul unei filmari in Zona 51 (“Area 51”), acesta s-a intalnit cu un extraterestru. Mai mult decat atat, el spune ca guvernul a sustras informatii din telefonul sau pentru a se informa in legatura cu extraterestrii.

Sursa libertatea