10 morti in Japonia dupa un incendiu la un spital

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata si opt au fost ranite in urma unui incendiu care a izbucnit, azi-dimineata, intr-un spital din regiunea Fukuoka din sudul Japoniei.

Autoritatile au confirmat ca zece persoane, dintre care opt pacienti si doi angajati ai clinicii, au murit si alte opt au fost ranite in incendiu, insa nu se stie momentan care este starea acestora. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona si au fost difuzate de televiziunea de stat NHK, aratand cum pompierii se luptau cu flacarile si cum fumul des iesea din zona intrarii principale in spital.
Din primele informatii, focul a izbucnit in jurul orei locale 2.20 in cladirea de patru etaje si a fost stins doua ore mai tarziu, insa deocamdata nu se stie cauza incendiului.

“Cauza incendiului va fi identificata in curand”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, adaugand ca echipajele de salvarea inca mai cauta victime. In plus, potrivit presei locale, multi dintre pacientii aflati in spital in momentul incendiului erau oameni in varsta.

Sursa foto: realitatea.net