10 TIPURI DE SARUT SI CE INSEAMNA FIECARE

Pentru multe persoane, sarutul este un simbol misterios al relatiei, un semnal care trebuie interpretat si analizat, pentru a intelege mai bine sentimentele celuilalt. Vezi care sunt cele 10 tipuri de sarut existente si ce inseamna fiecare.

Pupic pe obraz

In functie de situatie, acest tip de sarut inocent arata precautie. Daca este vorba de un sarut cuminte la prima intalnire, acest pupic arata ca vrea sa testeze terenul, fara sa para prea agresiv.

CITESTE SI: Saruturi orgasmice. 5 moduri in care il faci sa tremure de placere

Sarut cu ochii deschisi

Daca realizezi ca partenerul nu inchide ochii cand te saruta, asta arata ca este mai degraba un spectator in relatie, decat un participant activ. Daca sunteti un cuplu nou, sarutul cu ochii deschisi este ceva normal, deoarece incearca sa te vada de aproape, intr-o ipostaza intensa si intima.

Sarut zemos cu ochii inchisi

Daca amandoi sutneti total pierduti in buzelele celuilalt, inseamna ca va simtiti bine impreuna si ca emotia cea mai puternica este cea sexuala. Acest tip de sarut este adesea observat la cupluri foarte tinere si la cuplurile foarne noi, care nu au mai mult de doua-trei luni impreuna.

Sarutul frantuzesc

Unul dintre cele mai cunoscute tipuri de sarut si care implica limbile ambilor parteneri, sarutul frantuzesc arata ca dincolo de pasiunea unui cuplu tanar exista si tandrete.

Sarutul de vampir

Sarutul care presupune ca buzele iubitului tau sa staruiasca pe gatul tau, in lateral, cu rasuflarea fierbinte si liniste totala in jur se numeste sarut de vampir. Daca la ecuatie se adauga si muscaturi usoare si sugerea pielii intr-un mod placut, nedureros, inseamna ca seara va continua mai mult decat interesant pentru voi doi.

Sarutul pe clavicula

Sarutul cuminte pe gat si pe umar sunt un tip de pupic cuminte intre doi parteneri care tin unul la altul destul de mult. Nu numai ca pasiunea de la inceput nu a trecut, dar s-a transformat intr-o afectiune puternica si calda. In plus, arata ca partenerul tau iubeste si alte parti ale tale, nu doar fata si buzele.

Sarut in aer

Daca partenerul tau iti da un pupic pe obraz „in vant”, fara ca buzele lui sa atinga fata ta, inseamna ca este afectuos, dar sentimentele lui nu sunt cu adevarat puternice. Daca sunteti foarte la inceput, acest lucru poate arata ca este un tip timid, dar mai tarziu in relatie poate fi un semn de racire a pasiunii dintre voi.

Sarutul in ureche

Mai stiti meloadia lui Tudor Chirila cu sarutul din ureche la Vama Veche? Ei bine, cam la asta se refera si sarutul care presupune muscarea jucausa a lobului unei urechi a partenerului. Indiferent de varsta si vechime a relatiei, acest tip de sarut arata ca esti dorit si ca urmeaza sa deveniti foarte intimi in curand.

Sarutarea mainii

Unul dintre tipurile de saruturi mai retro, acest pupic pe mana indica respect, adoratie si un tip traditionalist, bine crescut. Exista o sansa sa fie baiatul mamei, dar te va respecta intotdeauna, indifetrent ce se intampla intre voi.

CITESTE SI: Ce este BDSM si ce presupune

Sarutul usor pe frunte

Acest tip de sarut poate insemna doua lucruri diferite, in functie de contextul in care are loc. Sarutul pe frunte poate fi un gest patern, de afectiune adanca si dragoste tandra, sau poate insemna ca sunteti doar prieteni si ca afectiunea pe care ti-o poarta este doar platonica.

 Sursa: unica