11 celebritati care s-au apucat de cantat si au dat un mare FAIL

E clar: muzica nu e pentru oricine. Actorii si modelele care au incercat sa faca saltul de la carierele lor la muzica s-au convins ca nu e usor sa faci muzica si sa ai si succes. Avem 11 exemple de vedete care au crezut ca toate mustele fac miere si au zis sa incerce. Din pacate pentru ele, au avut numai esecuri.

Scarlett Johansson a lansat albumul ”Anywhere I Lay My Head” in mai, 2008. Materialul nu a fost deloc primit bine si s-au vandut doar 5700 de exemplare in prima saptamana.

Bruce Willis a lansat albumul ”The Return of Bruno” in ianuarie, 1987. In S.U.A. nu a avut prea mare succes, dar in Marea Britanie a fost destul de bine primit.

Kim Kardashian inregistra, in 2011, piesa ”Jam” pentru un scop caritabil. A anuntat ca vrea sa inregistreze un album, dar cum piesa a fost un esec, a renuntat. 

 Jennifer Love Hewitt se astepta ca albumul ”Lets Go Bang” , lansat in 1995 sa fie un succes. In ultima clipa cel care se ocupa de promovare a renuntat, asa ca materialul nu a fost deloc promovat.

 Albumul ”Songs From The Crystal Cave”, pe care Steven Seagal l-a lansat in 2004 a fost o combinatie de muzica rock, contry si raggae. Criticii l-au considerat un esec urias.

 “Shaq Diesel”, incercarea lui Shaquille O’Neal de a face muzica a aparut in 1993. Albumul s-a vandut destul de bine printre iubitorii baschetului, dar calitatile de rapper ale lui Shaq erau indoielnice.

 Eddie Murphy a scos single-ul ”Party All The Time” in 1985. Melodia a ajuns pe a doua pozitie in topul Billboard in prima saptamana, dupa care nimeni n-a mai auzit de ea.

 Paris Hilton a debutat in lumea muzicala cu ”Turn It Up”, in 2006. Melodia n-a avut prea mare succes decat printre iubitorii de muzica dance, dar Paris nu s-a lasat descurajata si a continuat sa cante.

 Modelul american Tyra Banks a lansat prima si ultima ei melodie, ”Shake Ya Body” in 2004. Chiar Tyra a recunoscut ca lucrurile nu au iesit cum si-ar fi dorit si ca melodia a fost un esec.

 Naomi Campbell a lasat podiumul pentru o scena adevarata in 1994, cand a lansat albumul ”Babywoman”. Materialul discografic ”a prins” doar la publicul din Japonia si nu a avut deloc succes in S.U.A. si Marea Britanie.

 Lindsay Lohan a debutat in muzica la sfarsitul anului 2004, cu albumul ”Speak”. Materialul a avut ceva succes, insa nu datorita calitatilor muzicale ale lui Lindsay, ci mai degraba carierei actoricesti care a propulsat-o.

 Sursa:zutv