11 lucruri inedite despre filmul ”Singur Acasă” pe care sigur nu le știi

Il vezi in fiecare an, insa stiai aceste informatii mai putin cunoscute despre “Home Alone”? 11 lucruri inedite despre filmul ”Singur Acasă” pe care sigur nu le cunoști!

1. Filmul a fost difuzat in cinematografele din Statele Unite timp de cateva luni bune. Desi a avut premiera la jumatatea lunii noiembrie din 1990, el a ramas in program pana in iunie 1991. In plus, a ocupat primul loc in top la box-office 12 saptamani la rand.

2. Din 1990, in Polonia “Home Alone” a fost difuzat in fiecare an de televiziunea nationala.

Citește și: CELE MAI BUNE 10 FILME ALE ANULUI 2019

3. Macaulay nu este singurul membru al familiei Culkin care apare in “Home Alone”. Fratele lui mai mic, Kieran, joaca rolul varului Fueller.

4. Rolul unchiului Frank a fost scris pentru Kelsey Grammer, dar el a refuzat sa joace.

5. Robert De Niro si Jon Lovitz au refuzat rolul hotului Harry, care i-a revenit in cele din urma lui Joe Pesci. Pesci l-a intimidat pe Macaulay pe platourile de filmare, astfel incat pustiului sa-i fie cu adevarat teama de el.

6. In scena in care hotul Harry il musca pe Kevin, Joe Pesci chiar l-a muscat pe Macaulay Culkin. Tanarul are si acum o cicatrice pe deget.

Citește și: R KELLY AR FI DAT MITĂ PENTRU A SE CĂSĂTORI CU MINORA AALIYAH! CÂȚI ANI AVEA ATUNCI REGRETATA ARTISTĂ

7. Scena cu tarantula este reala. Daniel Stern, actorul care a jucat rolul lui Marv, a acceptat sa i se puna creatura pe fata o singura data. El a mimat tipetele, intrucat nu a vrut sa sperie tarantula si sa ii declanseze acesteia un posibil comportament agresiv.

8. Pentru scena in care Marv calca pe treptele in care Kevin a batut cuie, Daniel Stern a purtat picioare de cauciuc. In acest fel, a evitat sa accidenteze pe platourile de filmare.

9. Poza cu presupusa iubita a lui Buzz nu este reala. Fiul directorului de imagini a fost cel imbracat in fata si fotografiat special pentru secventele respective.

10. Secventa de film folosita de Kevin pentru a-l speria pe majordomul bagacios a fost creata special pentru “Home Alone”. Nu exista niciun film care sa se numeasca “Angels With Filthy Souls”.

11. Sora mai mare a lui Kevin din film, Megan, este sportiva olimpica. Hilary Wolf a facut parte din echipa nationala de judo a Statelor Unite in anii 1996 si 2000.

Sursa foto: billboard