11 semne care iti arata ca esti pe cale sa-ti inseli partenerul de viata

Pentru majoritatea oamenilor, inselatul partenerului nu au nimic de-a face cu senzualitatea, curiozitatea sau cautarea unor experiente extrem de pasionale, lucruri pe care cei mai multi dintre noi si le imagineaza. Uneori, ele nu au legatura nici macar cu sexul.

O relatie poate incepe de la ceva de baza, cum ar fi nivelul de intimitate care iti lipseste alaturi de partenerul tau.

CITESTE SI:De ce plang unele femei dupa ce fac dragoste. Explicatia uimitoare!

Deci inainte sa incepeti sa va planificati prima intalnire cu o alta persoana, ganditi-va cum ati ajuns in acest punct. Totodata, inainte de a incepe oricare dintre aceste etape de flirt care conduc la o aventura, este bine sa luati in considerare consecintele si sa va analizati sentimentele.

Daca prezentati urmatoarele „simptome”, este clar ca sunteti tentat sa fiti infideli:

1.Ezitati atunci cand cineva va intreaba daca sunteti intr-o relatie

Sau daca sunteti intrebati cum merg lucrurile in viata voastra, la modul general, si raspunsul vostru sincer este in genul “Este complicat.“, atunci in mod evident sunteti nesiguri cu privire la relatia in care va aflati.

2.Aveti contact vizual cu altcineva decat partenerul / partenera

Desi este inofensiv, privitul unei persoane pentru mai mult decat cateva secunde poate insemna mai mult decat o simpla privire. In astfel de cazuri, unele persoane isi imagineaza cum ar fi sa fie impreuna cu respectivul / respectiva.

3.Impartasiti prea multe informatii cu persoana de care va simtiti atrasi

In urma acestor confidente, persoana respectiva ajunge sa detina mai multe informatii decat partenerul sau partenera voastra in anumite privinte, fapt ce ii confera un avantaj de care s-ar putea folosi pentru a va seduce in viitorul apropiat.

4.Sunteti de acord sa va intalniti cu oricine pentru a lua pranzul sau, pur si simplu, pentru a bea ceva impreuna

Daca intalnirea respectiva nu are nicio legatura cu activitatea voastra profesionala sau nu este in totalitate platonica, atunci este posibil sa depasiti limita permisa.

5.Nu ratati nicio ocazie sa atingeti persoana de care va simtiti atrasi

Poate parea jucaus, dar atingerile, fie ele si fara nicio intentie si absolute accidentale, va pot excita pe amandoi. De aici si pana la a incepe amandoi sa va urmariti si sa va cititi limbajul trupului nu mai este decat un pas.

6.Atingeti pe altcineva decat partenerul / partenera voastra

Atingerile trimit anumit semnale creierului. Aceste stimulari abia perceptibile, desi inofensive, pot duce la mai mult, mai ales daca sunt prelungite. Inevitabil, corpul vostru se va lasa condus de aceste senzatii.

7.Incepeti sa mintiti referitor la ce faceti sau la locul in care va aflati intr-un anumit moment

8.Aveti schimbari dese de dispozitie

Daca sunteti ba fericit, morocanos, absent sau oricum altfel decat sunteti in mod normal, iata un alt semn ca sunteti pe punctul de a incepe o noua relatie sau ca va doriti sa faceti acest lucru cu o persoana anume. De ce? Pentru ca schimbarile de dispozitie denota faptul ca a fi sau a nu fi in vecinatatea persoanei de care va simtiti atrasi va afecteaza.

9. Va schimbati look-ul

CITESTE SI: Ce spun fetisurile sexuale despre barbati. Afla ce-l innebuneste si profita!

10. Faceti o schimbare radicala in viata voastra

Este posibil sa incepeti sa iesiti mai des si sa incercati sa va imbunatatiti aspectul fizic pentru a petrece cat mai mult timp departe de partener. Incep sa va preocupe mai mult alte persoane decat partenerul de cuplu. Iata un alt exemplu de cum va puteti schimba viata radical, si un motiv pentru care faceti acest lucru este ca va doriti o noua relatie si poate chiar vizati pe cineva anume in acest scop.

11. Va trimiteti mesaje sau sunati “pe furis” o alta persoana

Sursa:adevarul