12 seniori din Sectorul 6 au primit diplomele in in utilizarea calculatorului

Un numar de 12 persoane varstnice din comunitatea sectorului 6 au primit, miercuri, diplomele care atesta competente ECDL in utilizarea calculatorului. Pentru cei 12 cursanti, evenimentul a marcat finalizarea Proiectului ”Alfabatizare digitala”, demarat la inceputul lunii februarie 2013 de Primaria Sectorului 6 prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, la invitatia Fundatiei ECDL si Euroaptitudini SA.

Cele 12 pachete ECDL puse la dispozitia cursantilor au continut un caiet de lucru, seria de cursuri EEU alocata candidatilor, foaia matricola si Certificatul ECDL Equalskills aferent. La initiativa Primariei Sector 6, alte 20 de persoane varstnice beneficiaza in perioada februarie-martie de cursuri gratuite de utilizare a calculatorului in cadrul Clubului Seniorilor Sector 6.

”Ne propunem continuarea acestor proiecte si promovarea lor ca un model de buna practica, care sa ofere persoanelor varstnice din comunitate oportunitatea initierii in tainele universului digital”, a declarat primarul Sectorului 6, Rares Serban Manescu.Proiectul ”Alfabetizare digitala” face parte din strategia Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 de atragere a unor parteneri privati si de reintegrare sociala a persoanelor varstnice din comunitatea Sectorului 6.