12 SUPERVEDETE care au reusit sa REVINA dupa ce au CAZUT in PATIMA ALCOOLULUI si DROGURILOR

Suportul celor dragi mereu a fost un lucru esential pentru a te putea simti acceptat si iubit. Iata celebritatile care au cazut in pacat, dar s-au ridicat cu fata catre lumina, doar cu ajutorul persoanelor care tin la ele.

Angelia Jolie: “Am luat absolut orice tipuri de droguri existente. Chiar au fost momente negre in viata mea”.

In trecut, aceasta a suferit de anorexie si depresie. In perioada cand Angelina Jolie a primit rolul principal in seria “Lara Croft”, actrita nu mai lua droguri si reusise sa-si revina. Dupa ce a facut parte din acest film, Angelina Jolie a adoptat doi copii, a devenit faimoasa si si-a inceput viata amoroasa alaturi de Brad Pitt. Angelia a reusit sa isi invinga adictia cu ajutorul oamenilor din jurul sau.

Robert Downey Jr.

Facand parte dintr-o familie de actori, mereu a fost destinat unui viitor stralucitor, insa Robert a esuat in prima parte a faimei sale. In prima perioada cand a devenit celebru, acesta lua anumite substante, cauzandu-i foarte multe probleme cu legea, dar si cu partenerii studiourilor. Actorul a fost condamnat la 16 luni in inchisoare, dar obligat sa ia un anumit tratament. Robert Downey Jr. a petrecut mai bine de 1 an intr-o clinica specializata, iar gandul ca s-ar putea reintoarce in acel loc l-a facut sa renunte la substante.

Adele

La inceputul carierei sale, cantareata isi facea griji din cauza greutatii si a imaginii pe care o are pe scena. Pentru a prinde curaj pe scena, Adele a inceput sa consume bauturi alcoolice inainte de a incepe spectacolul. In timp, Adele s-a transformat intr-o problema majora. “Intr-o zi, m-am imbatat atat de tare, incat mi-am uitat versurile propriilor mele cantece. A fost groaznic”, a spus artista. In 2009, artista a decis sa se desparta de acest viciu si sa abordeze un stil de viata sanatos.

Anthony Hopkins: “In tinerete, obisnuiam sa cred ca bautura te relaxeaza, te face sa te simti liber, si, evident, sa fii un actor mai bun. Multi inca cred acest lucru ca fiind bun, dar se insala”.

In 1964, Anthony Hopkins fusese acceptat sa lucreze la Teatrul National, apoi fiind suspendat din cauza bauturii. Intr-o zi, barbatul s-a trezit la volanul masinii lui, intr-un loc complet necunoscut si nu-si mai putea aminti cum a ajuns acolo. In prezent, la cei 79 de ani, 41 din acestia a fost “treaz”.

Drew Barrymore: “Uneori, viata te pune in genunchi, dar cred ca asta inseamna ca atunci trebuie sa te rogi”.

La varsta de 13 ani, aceasta s-a apucat de alcool. Timp de 8 luni, a fost inchisa intr-o clinica de reabilitare. In prezent, Drew Barrymore este actrita, detine un studio si are doua fetite scumpe.

Eminem: “Buna, numele meu este Marshall si sunt dependent”.

Acum cativa ani, cantaretul a amestecat anumite droguri, ajungand sa ia supradoza. Medicii i-au salvat viata.

Kristin Davis: “Ma simt bine fara alcool si nu mai vreau sa beau”.

In jurul varstei de 25 de ani, Kristin Davis a devenit alcoolica. Cea mai buna prietena a ei nu putea sa o vada distrugandu-se, de aceea a incercat sa o ajute. A rugat-o sa ia parte la intrunirile AA (Alcoolicilor Anonimi) si sa se destainuie.

Daniel Radcliffe

Actorul de succes al seriei “Harry Potter” a fost depresiv. In anul 2015, Daniel Radcliffe a admis faptul ca a fost dependent de alcool. “Cand eram beat, eram cu totul o alta persoana. Tot timpul m-am simtit ciudat. Intr-o zi, m-am dus sa ma plimb un pic, dar a durat mai bine de 5 ore”, a spus acesta.

Samuel L. Jackson

In anii 1980, cand actorul Samuel L. Jackson lua droguri si era alcoolic, a ajuns intr-un centru de reabilitare. Cel mai dificil moment din viata sa a fost in timpul reabilitarii, cand trebuie sa-si vada sotia si fiica si sa spuna: “Buna, eu sunt Sam si sunt dependent de droguri”.

Sting

Candva, a fost un fan inrait al alcoolului si al substantelor halucinogene. In acest moment al vietii, Sting este un sot excelent si un tata fericit cu 6 copii.

Elton John: “Mi-am petrecut o mare parte din viata degeaba, din cauza adictiei mele”.  In 1990, acesta a decis sa-si refaca viata, alegand un tratament pentru drogurile pe care le consuma.

Britney Spears

Fiind privata de drepturi parintesi, cantareata a avut o perioada in care a consumat droguri si alcool. Tatal este cel care a salvat-o pe artista.

Sursa traducere: spynews.ro