14 morti dupa prabusirea unei cladiri in India

O cladire care s-a prabusit astazi in India a provocat moartea a cel putin 14 oameni, altii fiind inca prinsi sub daramaturi.

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte zeci de oameni au fost raniti in India sambata dupa ce o cladire in constructie din orasul Canacona, care se afla in regiunea Goa, s-a prabusit, scrie ziare.com. Pe santierul cladirii lucrau in jur de 50 de muncitori, iar autoritatile sustin ca peste 12 dintre acestia au ramas blocati sub daramaturi, relateaza Times of India, astfel incat numarul victimelor ar putea sa creasca.

Politistii au afirmat ca o parte din imobilul de trei etaje s-a prabusit peste zecile de oameni aflati pe santier. “Au fost descoperite 11 corpuri. 13 muncitori raniti au fost transportati la diverse spitale, in functie de gravitatea leziunilor. Dar mai sunt cel putin 12 persoane blocate sub daramaturi”, a precizat un oficial, mai noteaza sursa citata. Numerosi politisti, pompieri si medici se afla la fata locului pentru a oferi primele ajutoare si se pare ca operatiunnile de salvare ar putea dura intreaga noapte.

Constructia ii apartinea firmei imobiliare Bharat Developers and Realtors Pvt. Ltd, iar politistii vor deschide o ancheta pentru a stabili cine este vinovat pentru acest accident.

Sursa foto: BBC