15 tipuri de sex de care ai parte in tinerete

Cand pleci la facultate si primesti sfaturi despre locuri de vizitat sau lucruri de incercat, rudele tale se gandesc, probabil, la ce ti-ar putea influenta cariera si viitorul. Multi dintre cei care au trecut de 30 de ani marturisesc ca 20 de ani este varsta la care vrei si-ti place sa experimentezi, de fapt, alte domenii.

Intre 20 si 30 de ani, viata ta presupune, de obicei, o cantitate generoasa de sex. Si pentru ca este deceniul explorarilor, sexul tinde sa fie oricum numai uniform nu. „Huffington Post” prezinta 15 feluri de sex pe care probabil le-ai experimentat deja (sau le vei experimenta) de la 20 de ani in sus. Atentie: unele dintre aceste „intamplari” pot avea loc simultan.

CITESTE SI: Alimente care trebuie evitate inainte de o partida de sex: ele pot provoca tulburari de erectie si scaderea libidoului

1. Sexul prost.
Sa fim cinstiti, cand ai 20 de ani, nu esti foarte sigur de ceea ce iti place, cum iti place si din partea cui iti place. In mijlocul experimentelor sexuale, vor fi cu siguranta si cateva trairi mai putin naucitoare. Partenerul tau e posibil sa nu aiba nici cea mai vaga idee despre ce face sau, poate, este prea egoist sa-i pese.

 2. Sexul „mi-e mai comod cu tine”. Poate ca este persoana de care te ciocnesti zi de zi in cladirea in care locuiesti si cu care schimbi priviri languroase sau poate ca este prietenul unui prieten care sta la doua strazi distanta si cu care te-ai sarutat la petrecerea din liceu. Probabil ca il vei suna dupa miezul noptii atunci cand te plictisesti. Daca sexul intre voi chiar va avea loc, va fi probabil sex prost si nu se va intampla decat o singura data, ceea ce ne duce la…

3. Sexul de-o noapte. Anumite experiente sexuale nu trebuie repetate. La un anumit moment din tineretea ta, probabil te vei trezi langa un strain, langa cineva pe care l-ai cunoscut intr-un bar sau la o petrecere. Poate ca nu ai vrut sau poate ca asta a fost planul tau imediat ce ai pus ochii pe el. Probabil ca vei deschide ochii dupa o noapte de sex destul de placut si vei simti o nevoie disperata sa-ti culegi sutienul de pe podea, sa iesi rapid pe usa si sa iei micul dejun cu cineva cu care chiar iti place sa-ti petreci timpul.

 4. Sexul „chiar as vrea o relatie cu tine”. Acest tip de sex inseamna ceva la nivel emotional, lucru care il face foarte infricosator. Te simti vulnerabila si foarte constienta de corpul tau atunci cand iti scoti hainele. Daca tot simti ceva pentru persoana din fata ta, probabil ca iti va si pasa putin de ce-si doreste si de ce poti sa-i oferi. Chiar ai putea sa-ti faci griji daca te vei descurca bine sau nu si vei spera ca atractia dintre voi va interveni si va transforma experienta in ceva minunat. Poate chiar se va indragosti de tine.

5. Sexul in locuri interesante. In fan. Intr-o toaleta. Pe holul unui hotel. In patul parintilor. Intr-un bar. In parc. Pe o alee. In masina. Posibilitatile sunt nelimitate si desi e amuzant ca speri la o viata la fel de aventuroasa si cand treci de 30 de ani, „traieste clipa” se potriveste mai bine acum. Recunoaste insa ca acest moment mai trebuie trait si pentru a avea o poveste de spus la batranete.

6. Sexul la betie. Se combina, de obicei, cu numerele 1 si/sau numarul 3 ale acestui clasament. De obicei aceasta experienta este minunata. Sexul grozav necesita foarte putina conditie fizica, membre incontrolabile si un sistem nervos sedat cu alcool. Sigur ca nu! Dar priveste partea buna a lucrurilor: probabil ca esti prea beata sa-ti pese sau sa observi ceva. Mai mult ca sigur ca n-o sa mai tii minte nimic dimineata. Daca vrei sa te supui la asa ceva (si cel mai probabil o vei face), fa-ti o promisiune dinainte de primul shot de tequila ca te vei proteja.

 7. Sexul cu un prieten. Mai mult ca sigur ca vei ajunge in punctul in care o relatie platonica se va transforma intr-una sexuala, de comun acord. De cele mai multe ori este o idee proasta. Daca sexul este minunat, fie veti intra in zona gri a relatiilor, fie veti rade la amintirea experientei. Daca sexul este rau, probabil ca nu va veti mai vorbi niciodata.

 8. Sexul singur. Sexul cu tine insati este un mod excelent de a invata despre ce iti doresti de la sexul cu o alta persoana. Este sanatos, te scapa de stres si, la naiba, femeile merita orgasme, fie ca sunt sau nu intr-o relatie. Sa speram ca, dupa ce vei scapa de aceasta varsta ingrata, vei sti sa te simti sigura pe tine fara ajutorul unei alte persoane.

9. Sexul inexistent. Vor exista momente, oricand in timpul vietii tale, cand nu vei avea parte de sex. Sa fim realisti, cu totii avem perioade secetoase. Poate fi frustrant, dar este si un moment propice sa reflectezi la ceea ce vrei de la sex, atunci cand va reincepe. Plus ca, exact in momentul in care esti perfect convinsa ca nu vei mai face asta vreodata, ti se va dovedi ca gresesti.

 10. Sexul de impacare. Daca esti implicata intr-o relatie, sansele sa va certati sunt destul de mari. Posibil vei avea parte de discutii dramatice, mai ales ca varsta este potrivita pentru teatru dus la absurd. Veti urla unul la celalalt si se vor varsa si lacrimi. Apoi va veti canaliza toata acea energie intr-un act sexual excelent. Poate ca nu va repara problemele, dar este un mod bun de a va reaminti ca macar va potriviti la ceva.

11. Sexul de razbunare. Toata lumea a trecut prin asta, cu unul, doi sau zece iubiti nemerituosi. La un anumit moment, vei avea ocazia sa te culci cu cineva care te-a respins in trecut sau care te-a considerat inferior. Poate ca nu va fi atat de bine si vei fi daramata moral. Vei avea satisfactia ca, desi ai avut succes mai tarziu decat voiai, totusi ai avut.

 12. Sexul „sunt acasa de sarbatori”. In lunile de iarna vei face multe drumuri la parintii tai. In timpul acestor saptamani ciudate, dar delicioase, probabil ca te vei intalni cu prieteni vechi, inclusiv cu cei de la care ai avut de castigat ceva. Poate ca iti va placea sa ai o mica aventura fara consecinte cu persoanele astea. Mai mult ca sigur ca acest tip se suprapune cu numarul  11, cel de mai sus.  

13. Sexul „inca o data si gata”. Ai jurat sa nu te mai vezi cu aceasta persoana, dar nu se stie de ce nu poti scapa de el. Desi iti dai seama si tu, si toti prietenii tai, ca este cel mai rau lucru pentru tine, mai mult ca sigur ca vei ajunge din nou, in pat cu el… inca o data. Pentru psihic, acest tip de sex este fantastic, dar caderea morala de dupa te face sa regreti actiunea. Si poate vei invata ceva din asta.

14. Sex la schimb. Poate ca uneori chiar ai nevoie de ajutor sa-ti instalezi piesele de mobilier. Si poate, uneori, o parte dintr-o zi de munca va fi rezervata si placerii. Este o situatie castigatoare de ambele parti. Mobila este instalata si ai si dat ceva la schimb pentru asta.

CITESTE SI: 11 lucruri pe care barbatii le adora la femei

 15. Sexul „Doamne, asta e!” Cu putin noroc, vei trai un moment la 20 de ani, daca nu si mai devreme, cand vei sti clar cum trebuie sa fie sexul extraordinar. Cu o alta persoana. Poate ca a fost nevoie de o relatie serioasa pentru a te simti confortabil sa marturisesti partenerului ceea ce-ti doresti cu adevarat, sau poate ca ai doar o aventura de-o noapte cu cineva cu care nu ai absolut nicio legatura afectiva, dar care, cumva, intelege exact ce-ti place. Nu conteaza cum, dar dupa ce ai trait acest moment fantastic, e bine sa te feliciti singur. Apoi incearca sa recreezi situatia de cate ori e posibil.

Sursa: adevarul