16 lucruri INFRICOSATOARE despre calatoria cu avionul – marturii de la piloti si stewardese

Pe site-ul Reddit cineva a pus o intrebare nevinovata: Ce se intampla cu adevarat in timpul zborului cu avionul?

Peste 30 de piloti si stewardese au raspuns provocarii iar secretele lor sunt incredibil de infricosatoare.

Iata cateva dintre ele:

1.  Castile care vin impachetate nu sunt noi ci sunt “curatate” si ambalate dupa fiecare folosire.

2. Unul dintre piloti doarme tot timpul iar de multe ori atunci cand se trezeste descopera ca si partenerul lui adormise.

3. Adevarul despre mastile cu oxigen? Se pare ca poti respira in mastile acelea doar 15 minute dupa ce au coborat. Cu toate astea, 15 minute sunt de ajuns ca pilotul sa redreseze avionul si sa aterizeze.

4. Daca sunt 2 piloti la bord acestia nu mananca niciodata din aceeasi mancare. In cazul in care a fost otravita, unul dintre piloti va supravietui.

5. Adevarul despre calatoria cu animalele. Persoanele care urca animalele in avion stau foarte aproape de rampa, unde zgomotul este insuportabil si e nevoie de casti. Imagineaza-ti cat de stresat este zgomotul pentru un caine.

6. Ti se spune sa-ti inchizi telefonul desi stewardesele vorbesc tot timpul la telefon si trimit mesaje.

7. Tot timpul trebuie sa-ti pui lacat la bagaje. Din nefericire, bagajul tau trece prin multe maini pana ajunge in avion si curiosi sunt multi, de aceea un mic lacatel nu strica.

8. Daca scrii pe bagaj FRAGIL, ti-l vor izbi si mai tare, daca scrii ca e nevoie sa fie cu fata in sus, vei gasi bagajul cu fata in jos. Din nefericire, nu e nimic de facut.

9. Daca vremea este rea atunci pilotul e nevoit sa aterizez intentionat mai brutal pentru a se asigura ca nu aluneca pe apa de pe pista.

10. Poate nu stiai, insa poti lasa bacsis stewardeselor. Te vor trata cu bautura gratis tot drumul apoi.

11. Daca ai de gand sa-ti iei cu tine vibratorul nu uita sa-i scoti bateriile. In cazul in care incepe sa vibreze in bagaj, vei fi nevoita sa scoti singura vibratorul din bagaj si sa-l arati politiei.

12. Nu se intampla nimic daca nu-ti inchizi telefonul insa este enervant pentru piloti sa vada cum 100 de telefoane incearca sa prinda semnal.

13. Aparent, pernele din avion nu sunt spalate decat o data la cateva luni cand sunt luate din orasul care aprovizioneaza avioanele cu perne si paturi.

14. Majoritatea avioanelor cara si organe umane pentru spitale. Acestea sunt insa intr-o compartiment special.

15. Avioanele zboara mult mai greu vara din cauza caldurii. De aceea uneori decolarea in timpul verii dureaza mai mult.

16. In WC-urile din avion nu se poate fuma. Exista insa si scrumiere, in cazul in care nu te poti abtine sa ai totusi unde stinge tigara.