16 lucruri surprinzatoare despre Rihanna

Rihanna si-a facut de ras pe Twitter o fana de 16 ani. Se intampla anul trecut, cand fata a ales sa poarte la balul de absolvire o rochie asemanatoare cu una pe care diva a purtat-o la un eveniment monden. ”Bad Girl Riri” a facut-o de ras pe net si 35 de milioane de oameni au vazut imaginea.

Nu e persoana sa nu fi auzit pana acum de Rihanna. Insa sunt multe lucruri, putin spre deloc stiute despre ea, din tinerete, sau intamplari din culise. Va spunem noi care sunt cele mai surprinzatoare lucruri despre ea.

1. Cand era mica, Rihanna a crescut ajutandu-l pe tatal ei sa vanda haine, pe strada. Ca sa ajunga sa aiba banii ei, Riri a inceput sa cumpere bomboane, pe care le impacheta frumos, si le vindea elevilor prin scoli.

2. La 15 ani si-a inceput cariera muzicala, semnand un contract cu casa de discuri Def Jam Records, pentru 6 albume, dupa o singura auditie data in fata lui Jay Z. Jay Z s-a temut atunci ca nici un alt cantec, interpretat de ea, nu va mai atinge succesul single-ului de debut Pon De Replay.

3. Abumul de debut l-a promovat intr-un turneu in care canta in deschiderea concertelor lui Gwen Stefani.

4. Cand l-a intalnit pe Jay-Z era atat de incantata, incat a inceput sa strige: ‘Oh my God, he’s right there, I can’t look, I can’t look, I can’t look! I’m sitting across from Jay-Z. Like, Jay-Zee’.

5. Filmarile videoclipului “We Found Love” trebuiau sa aiba loc intr-o ferma din Irlanda. Cand proprietarul fermei a vazut cum e imbracata Rihanna, a dat-o afara cu tot cu staff, si a trimis-o sa filmeze in alta parte, considerand-o prea indecenta pentru terenul lui.

6. Rihanna a avut de mica pasiunea pentru muzica. Cel mai mare idol este Madonna.

7. Rihanna are peste 200 de milioane de albume vandute in toata lumea si are in palmares 8 premii Grammy.

8. Rihanna si-a facut debutul in actorie in 2012 cu filmul “Lukewarm Response”. N-a avut prea mare succes, obtinand doar critici mediocre, spre negative.

9. E din nou prietena buna cu Chris Brown, ultimul ei iubit oficial, in ciuda incidentelor violente din 2009, cand Brown a bagat-o pe Riri in spital, dupa o bataie crunta pe care i-a aplicat-o fix inaintea premiilor Grammy, unde era invitata sa cante. Brown a fost obligat de instanta sa nu se mai apropie de Rihanna si i-a fost acordata o perioada de proba de 5 ani.

10. Katty Perry a pus-o pe Rihanna domnisoara de onoare la nunta ei. Erau prietene apropiate, insa din cauza carierei, Riri n-a mai reusit sa ajunga la nunta organizata in India.

11. Riri a fost prima persoana de culoare, care a devenit imaginea oficiala a casei de moda Dior.

12. Riri are o serie de parfumuri si o colectie de pantofi care ii poarta numele.

13. A fost una din cele mai influente persoane din lume in 2012, fiind in Top 100, realizat de revista Time.

14. In februarie 2008, statul Barbados, acolo unde s-a nacut cantareata a creat o sarbatoare nationala in cinstea ei – 22 februarie e Ziua Rihannei in Barbados, la doua zile dupa ziua ei de nastere.

15. Are peste 20 de tatuaje. Primul si l-a facut imediat dupa debutul in muzica, niste note muzicale pe picior.

16. Cand era mica, Rihanna a participat la o exorcizare intr-o biserica din Barbados. Acum rade cand isi aminteste cum murea de frica la acel moment.

Sursa:zutv