16 PERCHEZITII in 4 judete din MOLDOVA pentru combaterea CONTRABANDEI CU TIGARI

Politistii din BOTOSANI desfasoara, vineri dimineata, 16 PERCHEZITII DOMICILIARE la mai multe persoane suspectate a fi implicate in activitati de CONTRABANDA CU TIGARI. Actiunea se desfasoara sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si are loc simultan in judetele SUCEAVA, IASI si BACAU, relateaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie, ‘activitatile se desfasoara simultan la imobile apartinand unor persoane fizice din judetele Botosani—sapte perchezitii, Suceava—sase perchezitii, Iasi—doua perchezitii, Bacau—o perchezitie’.

’16 persoane, banuite ca in perioada iulie — august a.c, in mod repetat, au desfasurat activitati de procurare, detinere, depozitare, transport si comercializare de TIGARETE PROVENITE DIN CONTRABANDA, vor fi conduse la audieri’, se arata in comunicat.

CITESTE SI: TIGARI DE CONTRABANDA CONFISCATE DUPA CE AU FOST ADUSE CU MOTODELTAPLANUL DIN UCRAINA

PREJUDICIUL creat in dauna bugetului consolidat al statului, prin comiterea faptelor mentionate, a fost estimat la peste 440.000 lei.

La activitatile din aceasta dimineata participa peste 60 de politisti specializati in INVESTIGAREA CRIMINALITATII ECONOMICE, din judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau, cu 17 de autospeciale.

Sursa foto: magazinsalajean