Un vitezoman beat a distrus patru masini in cartierul Dristor

Un sofer beat a facut prapad pe sosea, in Capitala, sambata dimineata. Dupa ce a petrecut toata noaptea cu iubita in club, tanarul s-a urcat la volan a distrus patru autoturisme si s-a oprit intr-un copac.

Barbatul s-a distrat in club, iar spre dimineata, in loc sa ia taxiul acasa, desi a baut a preferat sa se urce la volan. Nu a mai ajuns la destinatie. In schimb, a facut prapad pe sosea.

Citeste si: FOCSANI: FOCURI DE ARMA PENTRU OPRIREA UNUI SOFER BAUT

“Din primele cercetari rezulta faptul ca autoturismul Opel care circula pe b-dul Ramnicu Sarat dinspre Dristor spre Vitan, in dreptul imobilului cu nr. 18, a pierdut controlul asupra directiei lovind patru autoturisme parcate legal. Conducatorul auto a fost testat, rezultand o alcoolemie de 0,76 mg per litru alcool in aerul expirat”, a declarat Ionut Vlasceanu, comisar sef la Brigada Rutiera, potrivit Romania TV.

Din fericire, soferul si iubita lui nu au suferit rani in urma accidentului. Martorii spun ca tanarul se luase la intrecere cu alt prieten. “S-au luat la intrecere si s-a auzit buf! Ca erau doua masini. Celalalt a strigat: ‘Ai patit ceva?’ si apoi s-a retras in spate”, a povesti un martor.

Teribilistul trebuie sa suporte acum costurile reparatiilor la cele patru autoturisme avariate si va raspunde penal pentru fapta lui.

Sursa foto: romaniatv.net