2 zodii care traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste

Pentru unele persoane, dragostea este scrisa in stele. Vezi care sunt cele doua zodii care vor trai cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Daca pui eleganta si rafinamentul Balantei langa creativitatea si bunatatea Varsatorului obtii cea mai frumoasa poveste de dragoste. Cand se intalnesc aceste doua zodii, formeaza un intreg plin de inteligenta, dragoste si inspiratie. Iar armonia si intelegerea dintre cei doi va face ca iubirea lor sa reziste timpului, tentatiilor sau invidiei celorlalti.

CITESTE SI: Cat de predispus e la adulter in functie de zodia lui

Cum arata relatia dintre Balanta si Varsator

Femeia Balanta si barbatul Varsator se vor intelege din prima, deoarece amandoi sunt sociabili si comunica cu usurinta. Fiind semne de aer, se vor conecta foarte bine la nivel intelectual. Femeia Balanta iubeste discutiile lungi si interesante, iar barbatul Varsator este foarte priceput in a stimula inteligenta cuiva. Cei doi pot avea conversatii care sa dureze ore intregi si nu va fi subiect pe care sa nu il atinga.

Barbatul Varsator va deschide apetitul Balantei pentru nou si va furniza intotdeauna idei interesante. Intre ei va fi o atractie instanta, intensificata de abilitatile ei de a flirta si de atitudinea fermecatoare. Intr-o astfel de pereche exista si foarte multa incredere si intelegere si niciunul nu se va supara cand celalalt isi va exprima nemultumirile. Se asculta cu atentie si tin cont de ce are fiecare de spus, astfel ca fericirea este garantata.

Femeia Balanta si barbatul Varsator in dormitor

Intre cei doi va exista o intelegere foarte buna si in dormitor. Viata lor intima va fi plina de lucruri interesante si nu se vor plictisi niciodata unul de altul, pentru ca vor dori intotdeauna sa experimenteze lucruri noi.

Barbatul Varsator are foarte multe fantezii, iar femeia Balanta este deschisa si nu va avea o problema sa le puna in practica. Nu va exista niciun moment in care sa nu fie absolut innebuniti unul dupa altul. Ea este cea care va mentine un echilibru in asternuturi si va avea grija ca amandoi sa fie multumiti. Barbatului Varsator ii place flirtul, dar aceeasi placere o are si femeia Balanta, asa ca vor gasi o cale prin care sa isi ierte unul altuia aceste mici scapari, pentru ca vor ajunge intotdeauna unul in bratele altuia.

Problemele dintre femeia Balanta si barbatul Varsator

Relatia dintre femeia Balanta si barbatul Varsator decurge perfect in multe privinte, insa pot aparea si unele neintelegeri. Desi barbatul Varsator are o logica foarte buna, in unele momente va face alegeri care par imposibil de inteles sau va avea opinii nepopulare, care o pot scoate din sarite pe femeia Balanta. Nici ea nu este lipsita de defecte, deoarece ii place sa controleze si uneori va lua decizii foarte importante fara sa il consulte pe el. In plus, femeia Balanta iubeste luxul si isi cheltuieste banii pe haine si bijuterii, iar el s-ar putea sa fie enervat de acest obicei.

CITESTE SI: Ce zodii sa ocolesti in plan amoros

Dincolo de aceste neintelegeri, femei Balanta si barbatul Varsator vor avea parte de cea mai frumoasa poveste de dragoste, care poate dura o viata intreaga.

 Sursa:unica