20 de SECRETE despre SEX pe care nimeni NU ti le-a spus

Orgasm, pozitii, preludiu, filme pentru adulti, sex oral… toate acestea sunt la ordinea zilei. Sexul nu mai este considerat un subiect tabu, cuplurile ajungand sa vorbeasca deschis despre acesta oricand si oriunde.

Te invit sa patrunzi in taina sexului si sa descoperi noi lucruri ciudate si interesante pe care nimeni nu ti le-a spus pana acum:

1. Si femeile pot ejacula

De ce doar barbatii sa se bucure de acest moment? Multe femei pretind ca dupa sau in timpul orgasmului ejaculeaza un lichid care nu este nici urina si nici lubrifiant al vaginului. Ejacularea la femei apare ca o stimulare puternica a punctului G.

CITESTE SI: FUNNY Legile lui MURPHY despre BARBATI

2. Dulciuri sau sex?

Potrivit unui studiu, peste 70% dintre femei prefera ciocolata in locul unei partide de sex deoarece, conform declaratiilor acestora, ciocolata este mult mai buna si mai multumitoare decat sexul.

3. Orgasmul si minutele

In medie, unui barbat ii trebuie intre trei si zece minute pentru a avea orgasm, pe cand o femeie are nevoie de aproximativ 20 de minute.

4. Exista posibilitatea ca organele genitale sa nu “se potriveasca”

Ei bine, iata ca si in sex este vorba despre combinatia perfecta. Daca partenerul o are prea mare, incearca o pozitie in care tu poti controla penetrarea (de exemplu femeia deasupra). Daca penisul iubitului este prea mic, ar fi bine ca in timpul sexului sa folositi cateva jucarii, care sa va stimuleze.

5. Cancerul de san la barbati

Un studiu recent a demonstrat ca barbatii care nu au parte de prea multa activitate sexuala sunt mai predispusi la cancer la san decat barbatii care au parte de multe orgasme.

 6. Putin mai la stanga…

Exista o zona a clitorisului care este extrem de sensibila. Aceasta este situata in partea stanga a clitorisului si ofera senzatii nebanuite si foarte placute. Sfat: in timpul sexului indruma-ti partenerul catre partea stanga pentru un orgasm de neuitat.

7. Homosexualitatea, prezenta peste tot

Comportamentul homosexual nu se manifesta doar la specia umana. Acesta a fost descoperit la peste 1.500 de specii de mamifere, reptile, pasari, pesti sau nevertebrate.

8. Si lor le place anal

In zona anala exista numerosi nervi care, daca sunt stimulati corespunzator, ofera un orgasm intens. Exista foarte multi barbati heterosexuali care vor ca partenerele lor sa ii stimuleze anal.

9. Femeile si orgasmul

Femeile pot avea orgasm de cate ori vor. Sexul feminin are posibilitatea de a experimenta orgasme dupa orgasme, pe cand barbatii au nevoie de o perioada de refacere imediat dupa orgasm.

10. Sexul de zi cu zi

Zilnic, peste 400 de milioane de oameni de pe intreaga planeta fac sex. Asta inseamna ca o persoana din 17 se bucura de un moment intim alaturi de partener.

11. Sex la orice varsta

Atractia sexuala si pofta de sex ne insoteste pe intreaga perioada a vietii. Nu te astepta ca, o data cu trecerea anilor, sa nu mai fii activa din punct de vedere sexual. Intr-adevar, exista perisoane in varsta care nu mai au parte de sex, dar acestea o fac pentru simplul fapt ca nu isi doresc sau nu isi gasesc partener.

12. Lubrifiantul chiar face diferenta

 Folosirea lubrifiantului te poate ajuta in momentele in care nu esti indeajuns de excitata. In plus, exista femei care au neaparat nevoie de un gel special deoarece nu produc suficient lubrifiant, iar sexul devine dureros.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII OBSEDATE DUPA SEX

13. Sexul si caloriile

 Un orgasm te ajuta sa arzi pana la trei calorii. Da, e pacat. Dar…pentru a ajunge la orgasm ai nevoie de actiune, de miscare si de pozitii cat mai ciudate. Este cunoscut faptul ca 30 de minute de sex te ajuta sa arzi pana la 200 de calorii, pe cand o partida salbatica, in care penetrarea este profunda iar ritmul este alert arde 600 de calorii.

14. Sexul te infrumuseteaza

Partidele de sex te ajuta sa fii si mai frumoasa. Atunci cand o femeie are orgasm, nivelul de estrogen aproape se dubleaza si, implicit, apar cateva efecte benefice asupra aspectului exterior: pielea devine mult mai stralucitoare iar parul este mult mai matasos si mai sanatos.

15. Sexul si excitatia

 In timpul sexului, valuri de placere ajung sa iti invadeze corpul. Astfel, sfarcurile si organele genitale se inflameaza. O alta zona care sufera modificari este cea a nasului. Interiorul acestuia se umfla usor in momentul in care o persoana este excitata deoarece zona este extrem de sensibila la schimbarile de temperatura sau de puls ale corpului.

16. Sex din placere

Oamenii si delfinii sunt singurele mamifere care fac sex doar din placere. Pentru acestea scopul final al sexului nu il reprezinta procrearea, ci obtinerea placerii si experimentarea.

17. Buzele ne dau de gol

In momentul in care te simti atrasa de un barbat, buzele si gura incep sa se usuce. In mod involuntar, ajungi sa iti lingi buzele, lucru care te poate da de gol daca persoana respectiva stie despre acest gest inconstient al femeilor. Chiar si tu iti poti da seama daca iti place un barbat folosind aceasta metoda.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: Top 3 SCENE SEXUALE incredibile din LITERATURA

 18. Pozitia face to face

Nu doar oamenii sunt cei care fac sex in pozitia face to face. Pe langa noi, exista cateva specii de animale care se imperecheaza stand in aceasta pozitie: hamsterii, urangutanii, castorii si maimutele Bonobos.

19. Femei versus barbati in timpul orgasmului

In timpul orgasmului bataile inimii si respiratia cresc, pupilele se dilata iar pielea se imbujoreaza. Singura diferenta este cea legata de modul in care simtim orgasmul: pe cand la barbati orgasmul este doar un moment de extaz, la noi acesta vine treptat, in valuri.

20. Penetrarea

Un barbat normal ajunge sa penetreze de aproximativ 50 de ori fara pauza inainte de a ejacula. Asta inseamna cam cinci minute de sex.