2014, anul SELFIE! Termenul a fost mentionat de peste 92 de milioane de ori pe Twitter

2014, anul SELFIE! Termenul a fost mentionat de peste 92 de milioane de ori pe Twitter

Anul 2014 a fost declarat oficial anul “selfiurilor”. Potrivit Twitter, termenul a fost mentionat de peste 92 de milioane de ori pe reteaua de socializare, ceea ce reprezinta o crestere cu 500 la suta fata de 2013, cand “selfie” a fost desemnat de dictionarul Oxford ca fiind “cuvantul anului”.

Cel mai popular selfie al anului a fost cel realizat de Ellen DeGeneres in seara Oscarurilor, alaturi de vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts. Poza a fost redistribuita de mai mult de trei milioane de ori, stabilind un nou record pe Twitter.

Afla aici care este telefonul perfect pentru iubitorii de selfie-uri. FOTO in articol

Pe locul al doilea s-a clasat o serie de selfiuri facute de un fotbalist german cu trofeul mondial, proaspat castigat, iar pe al treilea un selfie cu regina Angliei, facut de doua jucatoare de hochei australience.

Fenomenul “selfie” a devenit atat de popular in 2014, incat trebuia sa existe si un cantec despre asta, scrie CNN. Melodia intitulata “#SELFIE”, de trupa The Chainsmokers, a devenit, de asemenea, virala, avand peste 268 de milioane de vizualizari pe YouTube.