Campionatul Mondial de fotbal 2014: CAMERUN-CROATIA 0-4 (0-1) “LEII” imblanziti de dresorii croati

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Meciul dintre CAMERUN si CROATIA a fost o premiera pentru cele doua formatii din GRUPA A, pana in prezenta nemaivand ocazia sa se intalneasca. Invinse in primul meci din grupe, cele doua echipe au intrat pe terenul arenei AMAZONIA din MANAUS hotarate sa-si adjudece toate punctele pentru a mai spera la o calificare in optmile de finala.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUN  a inceput mai bine meciul chiar daca sprijinul lui ETO’O a venit doar de pe banca, atacantul si capitanul obisnuit al Leilor Neimblanziti accidentat neputand evolua in aceasta noapte. Dupa doua ocazii africane, OLIC a reusit sa deschida scorul in minutul 11 si jocul s-a deschis. MANDZUKIC si OLIC de o parte si M’BIA si ABOUBAKAR de cealalta au ratat cateva ocazii la cele doua porti.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: SPANIA-CHILE 0-2 (0-2) / ADIO FURIA ROJA! 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Totul s-a incheiat in minutul 40 atunci cand ALEXANDRE SONG a facut un gest mai mult decat prostesc si necugetat, mijlocasul BARCELONEI aplicandu-i un cot in spate lui MANDZUKIC in momentul in care acesta alerga, fara minge, spre poarta aparata de ITANDJE. SONG a vazut direct cartonasul rosu si cartile erau facute.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Imediat dupa revenirea de la cabine, PERISIC a luat o actiune pe cont propriu si s-a oprit doar dupa ce a trimis mingea in poarta africanilor. MADZUKIC a iesit si el la rampa cu o dubla, elevii lui NIKO KOVACS continuand sa se intreaca in ratari printre cei lipsiti de sansa sau neatenti in fata portii numarandu-se RAKITIC, OLIC, SRNA si MODRIC.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: AUSTRALIA-OLANDA 2-3 (1-1) / Spectacol superb la Porto Alegre 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUN si-a trecut in cont o bara prin ENOH cu cateva minute inaintea finalului si cam atat. Pentru nationala africana urmeaza meciul cu BRAZILIA si drumul spre casa, ETO’O si compania fiind deja eliminati de la CUPA MONDIALA. Pana acum au “reusit” sa incaseze cinci goluri si sa nu inscrie niciunul, o contraperformanta la care nu se asteptau in momentul in care au pus piciorul pe taram brazilian. De cealalta parte CROATIA spera sa repete jocul bun din aceasta noapte si sa invinga MEXICUL in ultimul meci si sa-si asigure, in  extremis, biletele pentru optimi.

CAMERUN – CROATIA 0-4 (0-1)

MARCATORI: OLIC (11), PERISIC (48), MANDZUKIC (61 si 73)

CAMERUN: Itandje – Matip, N’Koulou, Chedjou, Assou-Ekotto – Enoh, Song, M’Bia, Moukandjo – Moting – Aboubakar.
Antrenor: Volker Finke.
CROATIA: Pletikosa – Srna, Corluka, Lovren, Pranjic – Modric, Rakitic – Perisic, Sammir, Olic – Mandzukic.
Antrenor: Niko Kovac.

STADION: “AMAZONIA” (MANAUS, capacitate 40.549)
SPECTATORI: 39.982

ARBITRI: PEDRO PROENCA – BERTINO MIRANDA, JOSE TRIGO (toti din Portugalia). REZERVA: WALTER LOPEZ (Guatemala).

Sursa foto: marca.com