Institutul de Hematologie: Urmarire PENALA in dosarul sangelui VANDUT

Parchetul de pe langa Judecatoria Slobozia a inceput URMARIREA PENALA fata de directorul adjunct al Institutului National de Hematologie Transfuzionala, informeaza Realitatea TV.

Directorul adjunct al Institutului National de Hematologie Transfuzionala, Corina Posea, este urmarit PENAL. Din cate se pare, aceasta ar fi stiut ce se intampla la Centrul de Transfuzii de la Slobozia. 

Citeste si: SEFA CENTRULUI DE TRANSFUZIE SLOBOZIA, RETINUTA IN DOSARUL VANZARII DE SANGE

“La data de 21.07.2014 procurorii din cadrul parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia au dispus punerea in miscare a actiunii PENALE fata de inculpata POSEA CORINA, sub aspectul savarsirii infractiunii de omisiunea sesizarii, prev. si ped. de art. 267 alin. 1 Cod penal, constatand ca, in calitate de director adjunct al Institutului National de Hematologie Transfuzionala a luat la cunostinta de savarsirea unei fapte PENALE in legatura cu serviciul de catre inculpata Stoian Cristiana Maria, coordonator al Centrului de Transfuzii Slobozia, si a omis sesizarea de indata a organelor de urmarire penala”, se arata in comunicatul de presa.

In dosar sunt cercetate sefa Centrului de Transfuzie Sanguina Slobozia si mai multe asistente de la aceasta unitate. Ele au fost RETINUTE pe data de 11 iulie.

PERCHEZITII LA CENTRUL DE TRANSFUZII SLOBOZIA. MEDICI SI ASISTENTE ACUZATI DE SANTAJ, ABUZ IN SERVICIU SI DELAPIDARE

Sursa foto: sansanews.ro