27.000 de FLORI, PLANTATE in aceasta primavara in Sectorul 3

In Sectorul 3 au fost plantate, in aceasta primavara, 27.000 de FLORI provenite din pepiniera ADPB Sector 3, au anuntat reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, acestea au fost plantate pe aliniamentele stradale, in gradinile blocurilor, in scuarurile strazilor secundare si in intersectii. Operatiunea face parte din cadrul campaniei “Curatenia de primavara”, derulata de departamentele de specialitate ale Primariei Sectorului 3.

De asemenea, in perioada imediat urmatoare, la solicitarea asociatiilor de proprietari, vor fi plantate in gradinile blocurilor alte 7.000 de FLORI. Tot aici a fost plantat si gazon.

Citeste si: CURATENIE DE PRIMAVARA, in Sectorul 3

Campania de curatenie de primavara in Sectorul 3 a inceput pe 16 martie si se va incheia in data de 30 aprilie. In cadrul acestei campanii sunt curatate spatiile verzi din jurul blocurilor, prin operatiuni de igienizare care constau in adunarea pietrelor, a crengilor si a resturilor menajere, greblat, strangerea si incarcarea gunoiului rezultat, precum si evacuarea deseurilor. De asemenea, se dezlipesc afisele si reclamele neautorizate de pe stalpi si mobilierul stradal. Parcarile sunt spalate si sunt igienizati recipientii de precolectare a deseurilor de pe domeniul public. Totodata, locuitorii Sectorului 3 sunt avertizati cu privire la interdictia abandonarii deseurilor pe domeniul public.

Citeste si: COMANDAMENT pentru CURATENIA DE PRIMAVARA, la Primaria Capitalei

Pe toata durata campaniei, activitatile sunt derulate de departamentele de specialitate din cadrul Primariei Sectorului 3, ADPB SA si SC Rosal Grup SA.

Sursa foto: primarie3.ro