MPFM 21 OCTOMBRIE 2014. Marian a invitat-o la dans pe Raluca, in lipsa lui Flavius

Marian este unul dintre baietii care nu au avut cuplu in acest sezon de “Mireasa pentru fiul meu”. Acest lucru nu inseamna insa ca nu comunica foarte bine cu fetele din Casa.

Cea mai buna dovada a acestui lucru sunt petrecerile organizate in urma sarbatoririi unei zile de nastere sau dupa galele saptamanale.

De cele mai multe ori, Marian este sufletul petrecerilor. Danseaza foarte mult, de preferat in compania fetelor care nu sunt implicate intr-o relatie, insa sunt si exceptii cand Marian a fost surprins in compania fetelor implicate in cuplu.

Interesant este insa episodul dansului cu Raluca, intr-un moment in care iubitul acesteia, Flavius, era plecat din camera.

Marian nu se poate abtine cand vede o fata lasata singura de iubit! Concurentul a profitat de faptul ca Flavius era la baie si a luat-o pe Raluca la dans pe melodia romantica a lui Marcel Pavel, intitulata “Mireasa mea”. in timp ce ei dansau, si-a facut aparitia si iubitul care a ramas socat cand i-a surprins.”Ce ati facut mai?”, i-a intrebat Flavius.

Marian nu a intrat in panica atunci cand l-a vazut pe iubitul Ralucai si a tinut-o in continuare strans in brate, sub privirile uimite
ale iubitului. “Am invitat-o la dans! Eu dansez cu ea si nu-i dau drumul! Urmatoarea melodie e a ta”, i-a raspuns Marian.

La insistentele lui Flavius, Marian i-a dat drumul Ralucai si totul s-a linistit.

Sursa stire: spynews.ro