AI GRIJA CE-TI DORESTI! FANTEZIILE SEXUALE CARE fac PRAF o RELATIE

Sex cu fostul sau fosta? In grup? Vezi cele mai periculoase dorinte sexuale pentru un cuplu. Fiecare persoana are propriile sale fantezii sexuale, insa unele dintre ele pot duce la sfarsirea relatiei inainte de vreme. Iti prezentam cele mai periculoase dorinte pentru trainicia relatiei tale.

Cele 3 fantezii sexuale care iti ameninta dragostea:

Sunt multe situatii in care doua persoane care se iubesc vor sa incerce altceva. Pentru a combate monotonia din dormitor, acestea recurg la diferite fantezii sexuale care, in prima faza, le produc curiozitate. Ce se intampla in timpul sexului si imediat dupa poate fi devastator pentru un cuplu.

1. SEXUL IN GRUP

In relatiile deschise, unul dintre parteneri accepta sa faca sex cu mai multe persoane, printre care si persoana iubita. Aceasta fantezie pe care o au in general barbatii poate naste frustrari imense.

E posibil ca, printre ‘petitori’, iubita sa descopere un mascul ale carui miscari sexuale o satisfac mai bine decat ale partenerului. In plus, femeile se pot indragosti foarte usor, iar comparand cum este la patul partenerul cu un invitat stabilit de comun acord poate iesi in defavoarea primului.

2. SCHIMBUL DE PARTENERI SEXUALI

In Romania exista mai multe cluburi de swingeri, insa majoritatea functioneaza cu perdeaua trasa. Fantezia in care doua cupluri isi paseaza partenerul poate fi periculoasa, mai ales daca e vorba de prieteni de-o viata. Unui barbat nu i-ar placea niciodata sa auda ca sotul prietenei sale e mai bun la pat si viceversa.

3. SEX CU FOSTUL/ FOSTA

In crizele de cuplu, exista situatii cand unul sau amandoi au indoieli in privinta sentimentelor pe care le nutresc unul fata de celalalt. Pentru a fi siguri ca totul e o doar o etapa, nu de putine ori vor sa ii testeze relatia facand sex cu fostul sau fosta.

Desi e vorba doar despre o chestiune fizica, mecanica, un test pana la urma, acesta se poate termina dureros pentru amandoi. S-ar putea ca amandoi sa realizeze ca iubirea pentru fostul suflet pereche inca e suficient de mare.

In cazul barbatilor, acestia vor tot timpul sa demonstreze ca sunt cei mai buni, cei mai virili, iar principala tinta poate fi fost partenera, mai ales daca i-a dat papucii spunandu-i ca nu se potrivesc la pat. Barbatii vor sa demonstreze ca au evoluat. E o chestiune de orgoliu copilaresc la mijloc.

Sursa text: huff.ro