3 metode pentru a dezvolta energia sexuala

Sexul inseamna sanatate, insa nu tot timpul cunoastem trucuri pentru a activa energia sexuala. Atunci cand simtim ca energia sexuala ne cuprinde este asemanator cu o caldura molesitoare, mai ales daca suntem si indragostiti. Iata trei metode prin care poti sa iti activezi energia sexuala:

1. CONCENTREAZA-TE ASUPRA ACTULUI IN SINE SI GANDESTE-TE SA VA SIMTITI BINE IMPREUNA
Nu iti folosi partenerul ca pe un mijloc pentru a atinge placerea, incearca sa inveti ceva din relatia voastra sexuala.chiar daca e de scurta durata.

CITESTE SI: Ce se intampla in corpul tau daca NU FACI SEX o perioada de timp

2. RAMAI IN CONTACT PERMANENT CU PROPRIUL TAU CORP

Suna ciudat, dar este extrem de important intr-o partida de amor. Pentru ca functionam de multe ori cu niste automatisme uitam sa ne simtim bine fizic. Cunoaste-ti corpul si ofera-i tot ceea ce are nevoie pentru a se simti in largil sau, nu te constrange sau crispa. Exploreaza-ti corpul si invata-l pe iubitul tau sa faca la fel.

CITESTE SI: LUCRURI INCREDIBIL DE SEXY PE CARE TREBUIE SA LE FACI CU LIMBA IN TIMPUL SEXULUI!

3. FII SENZUALA SI PUNE SUFLET IN ACTUL SEXUAL
Energia sexuala nu inseamna doar niste cunostinte fizice si trucuri pentru a atinge orgasmul ci si a pune suflet. Fa-l pe barbatul visurilot tale sa te doreasca jucand un aer misterios si senzual in acelasi timp. Astfel iti vei activa energia sexuala si vei trai clipe de neuitat alaturi de iubitul tau.

Sursa:revistateo