3 pași către un dormitor practic și relaxant

Amenajarea și decorarea dormitorului ar trebui să fie un proiect distractiv, asta fiind șansa noastră de a personaliza spațiul în care dormim și de a alege doar acele obiecte care ne plac. Există câteva elemente asupra cărora ar trebui să ne concentrăm cu adevărat pentru a obține un dormitor cât mai relaxant, cât mai benefic pentru somnul nostru, dar și care să ne susțină stilul de viață, indiferent care ar fi acela.

Cât de potrivită este o măsuță cafea în dormitor?

Pe lângă pat, care reprezintă punctul focal în dormitor, există și alte posibilități atunci când vine vorba de a adăuga mobilier suplimentar. Dacă dispuneți de un dormitor suficient de mare, atunci luați în considerare o măsuță de cafea, un scaun, noptiere inedite sau o banchetă la capătul patului. Scopul nu este cel de a aglomera dormitorul, ci de a adăuga cantitatea potrivită de detalii, astfel încât să creați o eleganță simplă. Pe lângă o măsuță de cafea, puteți lua în considerare amplasarea unui fotoliu confortabil sau a unui puf pentru a vă folosi de dormitor la adevăratul său potențial, pentru a citi o carte bună și pentru a vă relaxa la sfârșit de săptămână.

Dulap sau măsuță de toaletă în dormitor?

Orice femeie își dorește un dressing cât mai încăpător și o măsuță de toaletă cochetă și foarte bine organizată. La rândul lor, și bărbații apreciază dulapurile generoase pentru costumele lor, hainele de afaceri, piesele casual și colecția lor de ceasuri sau încălțăminte. Dacă dormitorul prezintă suficient spațiu, chiar dacă este un spațiu mai neconvențional, cum ar fi sub o grindă, într-un colț sau sub un tavan înclinat, puteți oricând să optați pentru rafturi deschise, dulapuri pe colț și o măsuță de toaletă cu suficiente sertare și cu o oglindă. Spațiul de care dispuneți, oricât de neconvențional ar fi, este spațiu perfect pentru depozitare haine, accesorii, încălțăminte și bijuterii.

Măsuță laptop în dormitor ca o mică adăugare

Sunt foarte multe adăugări unice care sunt potrivite pentru un dormitor, dar totul depinde de spațiul de care dispunem, dar și de stilul personal de viață. Foarte multe persoane adoră să își petreacă timpul liber pe platformele de socializare, făcând cumpărături online sau citind o carte virtuală, așa că pentru ele este foarte recomandată o măsuță laptop. Pentru alte persoane, adăugarea unui șemineu în dormitor este un vis devenit realitate. Să nu uităm faptul că iubitoarele de cosmetice au în dormitor un mini-frigider doar pentru produsele lor cosmetice favorite, în timp ce persoanele în căutare de relaxare au o cană electrică și o colecție bogată de ceaiuri. Toate aceste adăugări inedite au mai mult de-a face cu stilul personal de viață și mai puțin cu ceea ce dictează tendințele.