3 zodii care nu au ce cauta in bucatarie

Sunt femei care spun ca se relaxeaza facand curat in casa, si sunt femei care ar prefera sa faca orice altceva in locul curateniei. Poate nu iti dai seama, dar astrele ne influenteaza chiar si calitatile acestea. Iata, asadar, ce fel de gospodina esti, in functie de zodie!

Gemeni

Pentru ca esti o fire creativa, iti place sa-ti redecorezi casa ori de cate ori ai ocazia, dar, intre noi fie vorba, cam aici se opresc calitatile tale de gospodina. Preferi sa angajezi pe cineva sa faca curat si sa comanzi ori sa cumperi mancarea. Și adevarul e ca aceasta e varianta cea mai indicata…

CITESTE SI: CAT TIMP ITI POARTA PICA ZODIILE

Fecioara

Pe cat de inteligenta esti, pe atat de lenesa si nepriceputa la treburile casnice! Ai incercat de vreo doua-trei ori sa faci cate ceva prin casa, dar pentru ca nu ti-a placut prea mult, ai renuntat. Tu poti sta foarte bine chiar si o luna intreaga fara sa faci curat in casa… Cat despre bucatarie, e mai bine sa o eviți daca nu vrei sa otravești pe cineva.

CITESTE SI: Horoscopul iernii: dragoste cu nabadai si castiguri financiare uriase. Afla ce te asteapta!

Varsator

Pentru tine treburile casnice nu exista. Exista, in schimb, parinti, iubit, femeia care face curatenie, eventuali colegi de apartament. De ce ti-ai pierde timpul, atat de pretios, cu astfel de lucruri minore?

 Sursa:unica