3 zodii cu cele mai urate caractere. Sunt rele si vor sa te controleze mereu

Nimeni nu si-ar dori sa fie inclus in categoria celor cu caractere urate, dar asta este viata! Astrele, din pacate, sunt mai putin generoase cu unii, motiv pentru care acestia ajung de multe ori sa fie prezente de nedorit.

Iata cele trei zodii de speriat:

CITESTE SI: Cele mai nefericite zodii. Nu au noroc in dragoste si sufera toata viata

Taur

Nu degeaba i se spune Taur acestui nativ. Pentru ca e egoist si incapatanat si pentru ca nu conteaza decat el si nimic altceva. De aici si zgarcenia lui proverbiala care ii indeparteaza pana si pe cei pe care intr-un fel sau altul ii iubeste. E mereu pus pe harta si se enerveaza repede, din orice. Daca vrea un lucru considera ca i se cuvine din start si il ia imediat, si-l asuma, fie ca e vorba despre partenerul tau de viata ori despre scaunul tau preferat. E obsedat de bani si face orice sa ca ii obtina.

Pesti

Blandul si sensibilul nativ din zodia Pesti nu ai zice ca poate sa te deranjeze vreodata cu ceva. Ei bine, pana cand ajungi sa il cunosti de-a binelea si sa iti dai seama ca nu e nici pe departe atat de sincer si curat la suflet. E schimbator si dependent si un maestru in arta minciunii, mai ales atunci cand trebuie sa iasa el bine dintr-o situatie incurcata. Nu este genul care sa aiba initiativa si, tocmai de aceea, poate deveni frustrat. E materialist si ar face orice sa castige fara sa munceasca pentru ca e si lenes pe deasupra.

CITESTE SI: Zodiile si comportamentul la locul de munca: ce fel de angajat esti?

Berbec

Berbecul te atrage cu energia si cu pofta lui de viata. Si pe buna dreptate ca nu ai cum sa ii rezisti. Dar ce te faci atunci cand incepe sa isi impuna punctul de vedere cu atata determinare incat e in stare sa te anihileze. Porneste adevarate razboaie pentru a-si impune ideile. E egoist si nu isi recunoaste niciodata greselile. Totul porneste dintr-o ingamfare fara margini si din faptul ca el trebuie sa aiba intotdeauna ultimul cuvant. De aici si o multime de antipatii in ceea ce-l priveste.

Sursa:ele