3 zodii nemiloase care te saboteaza de cate ori au ocazia

Aceste zodii sunt nemiloase cand vine vorba de competitie si nu rateaza nicio ocazie pentru a le pune bete-n roate celorlalti. Afla care sunt cele 3 zodii nemiloase care te saboteaza de cate ori pot!

TAUR

Taurul vrea ca totul sa mearga asa cum isi doreste el! Asa ca nu se lasa pana cand nu intoarce situatia in favoarea sa. Nu o face din pura ambitie, dar atunci cand este calcat pe coada, cauta orice mijloc prin care sa te saboteze. Si o face cu zambetul pe buze, astfel incat dusmanul sau sa creada ca, de fapt, sunt prieteni. Asa ca, daca vrei sa nu te pui cu un Taur, nu ii rani orgoliul si esti in siguranta! Altfel, este nemilos!

CITESTE SI: Top 5 cele mai nefericite combinatii de zodii

SCORPION

Tot ce il intereseaza este ca lui sa ii mearga bine. Manipuleaza, minte si pacaleste, atat timp cat stie ca lucrurile sunt in favoarea lui. Isi rezerva timp pentru a face planuri astfel incat razbunarea sa fie cat mai dulce si el sa iasa triumfator! Are si un plus totusi: oricat de mult ar avea de castigat, nu isi va trada niciodata prietenii!

BERBEC

Este incapatanat si ambitios, asa ca atunci cand isi pune ceva in minte lasa la o parte orice urma de bunatate si devine nemilos cu cei care ii stau in cale. Nu se rusineaza sa ii spuna sefului ca un coleg a gresit ceva, chiar daca a promis ca il va acoperi. Mai ales daca acel coleg i-a gresit la un moment dat! Berbecul tine minte si asteapta momentul perfect pentru a se razbuna.

Acestea sunt zodiile maestre in arta sabotarii: Taurul, Scorpionul si Berbecul. Totusi, iata cum te saboteaza si celelalte zodii:

GEMENI

Acest nativ isi vede interesul, chiar daca, de multe ori este o persoana buna si nobila. Vrea ca toata lumea sa vada cat este el de inteligent si de activ, asa ca nu se va da in laturi de la a te sabota, daca te considera concurenta. Daca te-ai nascut in aceasta zodie tine minte ca ai talent pentru tradare.

RAC

Racul nu prea isi bate capul cu razbunarile sau cu planurile de sabotare. Pentru el nu conteaza evolutia pe baza suferintei altei persoane, ci vrea ca totul sa fie realizat cu eforturi, pe picioarele lui. Nu va face nimic gresit, pentru ca ar avea mari mustrari de constiinta!

LEU

Leul este un paradox: nu vrea sa faca rau nimanui, dar, cumva ii reuseste. Fiind foarte egoist, ii tradeaza pe cei din jur crezand ca nu face nimic gresit. Este expert in arta manipularii si a santajului!

FECIOARA

Fecioara se crede perfecta, asa ca nu vrea ca nimeni si nimic sa ii strice imaginea. Daca indraznesti sa zici un lucru negativ despre Fecioara, ai intrat singur in groapa: este capabil sa iti puna bete-n roate doar ca sa isi curete imaginea patata.

BALANTA

Nu are rabdare pentru planuri de razbunare, insa Balanta este foarte impulsiva. Socul cel mai mare este pentru cei din jur care nu o cred in stare de astfel de rautati si sunt socati atunci cand vad ca Balanta saboteaza pe cineva care a calcat-o pe coada.

SAGETATOR

Nu o va face pentru bani, faima sau ca sa se razbune! Nu! Sagetatorul te saboteaza doar atunci cand ai un secret. Daca stie ca tii ceva ascuns de el, va face tot ce ii sta in putina pentru a afla despre ce este vorba.

CAPRICORN

Este tacut, evolueaza cu pasi marunti si nu iti da impresia ca si-ar dori mai mult decat are in momentul respectiv. Totusi, surpriza! Capricornul este foarte abitios si isi doreste sa ajunga cat mai departe, asa ca e capabil sa faca chiar si nedreptati.

VARSATOR

Din principiu, nu suporta minciuna si tradarea, asa ca nici el nu va apela la astfel de tertipuri pentru a obtine ceea ce isi doreste. Singurul mod in care ar putea un Varsator sa raneasca ar fi prin barfa.

CITESTE SI: Afla in ce zodie se afla sufletul pereche

PESTI

Se teme sa nu fie pedepsit de divinitate, asa ca nu prea comite nedreptati. Totusi, Pestilor nu le place sa fie tradati. Daca i-ai fost prieten si i-ai gresit, pregateste-te sa iti primesti lectia din partea nativului din zodia Pesti!

 Sursa:revistateo