MPFM3. Laurentiu: Mai intai facem botezul!

Laurentiu si Marianita au fost considerati unul dintre cuplurile cu mari sanse de a ocupa un loc pe podium in clasamentul final al voturilor acordate in finala sezonului al treilea MPFM.

Nu a fost sa fie asa pentru ca au ales sa paraseasca emisiunea, de buna voie, cu mult inainte de fazele finale ale competitiei.

A fost insa o miscare inspirata de vreme ce la mai bine de un an de cand formau un cuplu in Casa de la Stefanesti, Laurentiu si Marianita sunt mai fericiti ca niciodata.

Locuiesc singuri, in Bucuresti, si imaginile surprinse de reporterii Antena 1, in momentul in care au facut o interviu inainte de gala saptamanala festiva de sambata au gasit o relatie perfecta.

Interesant este ca, din punct de vedere fizic, Marianita este foarte schimbata. Cu ocazia aniversarii a 21 de ani de Antena 1, Marianita si Laurentiu au fost prezeti in platoul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Daca Laurentiu a ramas neschimbat, Marianita este vizibil transformata.

Fosta concurenta are cu cateva kilograme mai mult, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber.

Este posibil ca Marianita sa fie insarcinata, putem sa banuim acest lucru mai ales ca lui Laurentiu i-a scapat “porumbelulul”, in cadrul emisiunii aniversare de la “Mireasa pentru fiul meu”.

“Mai intai facem botezul, dupa nunta”, a spus Laurentiu.

“Nu, nu, glumeste”, a declarat Marianita, dupa ce a fost intrebata de Mirela Boureanu Vaida daca este insarcinata.