DACA TI-O TRAGI cu UNA dintre ele esti NOROCOS! Femei pe care un barbat nu le poate uita NICIODATA

Anumite femei din viata unui barbat sunt greu de uitat. In afara de mama, care va ramane pentru totdeauna cea mai importanta femeie, exista alte tipuri de femei care il marcheaza pe orice mascul si de la care primeste cele mai dure lectii de viata.

4 femei pe care un barbat nu le poate uita niciodata:

1. FEMEIA PROFESOR

Nu trebuie sa fie neaparat o profesoara, dar are aceasta alura. Este acel gen de femeie care isi corecteaza partenerul de fiecare data cand spune ceva gresit sau face ceva nelalocul lui.

CITESTE SI: 10 de lucruri despre sex pe care nu ti le spune nimeni

Aceasta femeie poate fi un cosmar pentru orice barbat, insa o astfel de experienta il va face sa priveasca altfel viata si sa se maturizeze astfel incat sa fie pregatit pentru urmatoarea relatie.

2. COLEGA DE LICEU

Toti barbatii au avut o colega de liceu dupa care au fost topiti la un moment dat. Acea imagine le va ramane in minte pentru totdeauna, chiar daca la o reintalnire cu fosta colega nu va mai simti mare lucru. Este genul de fata care iti marcheaza adolescenta.

3. FEMEIA CARE NU VA FI CUNOSCUTA NICIODATA

Multi barbati se indragostesc de persoane pe care le vad de cateva ori in viata lor. Femeia care sta in acelasi cartier ori vecina de bloc poate fi inaccesibila: ori are prieten sau, si mai rau pentru el, este chiar casatorita si cu copii.

De asemenea, barbatilor le ramane intaparita in minte imaginea femeii din tramvai, pe care o vad des mai ales cand merg si vin de la munca, ori angajata intr-un magazin de haine dintr-un centru comercial.

4. FEMEIA INDEPENDENTA SI RECE

Cea care ii da cele mai multe lectii de viata oricarui barbat este femeia independenta si rece. Femeia care se lasa greu de cucerit. Femeia care ridica din spranceana la fiecare intentie sau declaratie de intentie a masculului.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care barbatii le doresc in pat de la femei

Femeia care poate fi sfidatoare atunci cand isi doreste si nu se multumeste cu o floare si cateva promisiuni. De la aceasta femeie se invata cele mai importante lucruri despre viata, mai ales felul in care un barbat trebuie sa se poarta cu o femeie.

 Sursa:teotrandafir