4 MITURI DESPRE ORGANUL GENITAL MASCULIN

Penisul poate parea mai putin complicat, cel putin in comparatie cu organul genital feminin, insa si el are “secretele” sale. Ce se intampla cu sperma daca barbatul ejaculeaza zilnic si cum este mai sanatos sa urineze – stand jos sau in picioare – afli citind mai departe:

Ejacularea zilnica scade calitatea spermei

Potrivit unui studiu publicat de curand in revista americana Fertility and Sterility (Fertilitate si sterilitate), ejacularea zilnica ar putea dauna modului in care se compune ADN-ul in spermatozoizi. Pe de alta parte, daca se masturbeaza in fiecare zi, de exemplu, numarul spermatozoizilor va scadea, insa nu ar trebui sa isi faca griji din aceasta cauza. insa, daca vreti sa concepeti un copil, nu ar trebui sa se masturbeze des.

CITESTE SI: EXPERIENTE NOI! DE CE AI NEVOIE CAND FACI BONDAGE SEX?

Erectia medie este de 20 de centimetri
Cei mai multi barbati nu se simt bine in pielea lor pentru ca nu se considera destul de dotati – cel mai probabil au auzit si ei mitul ca standardul mediu al unui penis in erectie ar fi de 20 de centimetri. Din fericire, acesta nu este adevarul. Studiile au aratat ca media este intre 12 si 15 centimetri. In plus, barbatii sunt mult mai atenti la astfel de detalii decat femeile, care de cele mai multe ori nici nu iau in considerare marimea barbatiei pentru a se simti bine in pat.

Este mai bine pentru vezica sa urineze stand jos
Unii barbati considera ca isi golesc vezica mai bine daca urineaza stand jos, pe vasul de toaleta, in loc sa faca asta din picioare. Studiile au dovedit exact opusul: atunci cand un barbat sta jos ca sa urineze unghiul uretrei sta intr-un unghi incomod, asadar statul in picioare este mult mai eficient in acest caz.

CITESTE SI: CUM II VORBESTI PERVERS: INVATA SA FACI ASTA IN 4 PASI SIMPLI

Sperma are putini carbohidrati
Lichidul seminal barbatesc are cateva beneficii pentru sanatate, dar in niciun caz nu este sarac in carbohidrati. In principiu, sperma este alcatuita din fructoza (zaharul din fructe) si enzime – ceea ce inseamna ca are destul de multi carbohidrati, a medicul si cercetatorul Marc Goldstein de la Cornell University.

Sursa www.unica.ro