4 motive să alegi procedura de mărire a buzelor Russian lips

Frumusetea nu este doar un dar al naturii, ci un mod de viata care necesita o atentie constanta. Cosmetologia moderna ofera o multime de tehnologii inovatoare care permit aproape oricarei femei sa arate ca de pe coperta, si este dificil sa gasesti o persoana care nu a auzit despre o astfel de procedura precum russian lips – marirea buzelor cu acid hialuronic.

Tehnologia russian lips Bucuresti atrage cu usurinta, eficienta si siguranta. Cateva injectii locale sunt suficiente (fara bisturiu si reabilitare complexa), pentru a face ca buzele sa capete o forma senzuala si plina.

Pentru a da buzelor volumul necesar si a le face mai atractive, se foloseste procedura numita russian lips Bucuresti  – marirea buzelor cu acid hialuronic, fiind cea mai ceruta procedura din clinica Yiara.

Avantajele acestei proceduri sunt:

Problema buzelor subtiri si fara forma este usor de rezolvat. Acidul hialuronic este o umplutura naturala excelenta. Aceasta este solutia cea mai eficienta pentru corectarea volumului si formei buzelor;

Medicii vor avea grija de cea mai sensibila piele. Pentru a calma durerea se folosesc creme cu anestezie locala. Marirea buzelor va fi cat se poate de confortabila si nedureroasa!

Procedura dureaza maxim 45 de minute si are un efect vizibil imediat.

Pentru marirea buzelor sunt folosite doar cele mai bune preparate de la cei mai importanti producatori din lume, ceea ce garanteaza siguranta deplina. Acidul hialuronic pentru buze are compatibilitate perfecta cu tesuturile umane, nu este respins si este complet absorbit in organism. Astfel, nimic nu-ti ameninta frumusetea!

Cum se efectueaza procedura de marire a buzelor?

Procedura se realizeaza extrem de usor pentru medicii experimentati, precum sunt cei din clinica Yiara, iar rezultatul asupra calitatii o da si substanta care este folosita.

Un biogel format din acid hialuronic este injectat in buze. Acidul hialuronic umple spatiul din interior, in urma caruia pielea buzelor este netezita si devine elastica. In plus, prin injectarea acidului hialuronic, poti schimba usor forma buzelor, pentru un efect de zambet discret.

Cat dureaza rezultatul?

Rezultatul corectarii buzelor este pastrat timp de 6 luni. Medicamentul este absorbit si excretat treptat din organism. Uneori, la 2-4 saptamani de la prima procedura, este necesara reintroducerea acidului hialuronic in buze.

Astfel, daca vrei sa fii seducatoare si sa te simti increzatoare, incearca procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic si obtine buzele la care ai visat dintodeauna!