4 POZITII CARE II INNEBUNESC PE BARBATI

Cu foarte putine exceptii, nu exista om care sa nu-si doresca putina culoare in viata sexuala a cuplului. Iar pentru aceasta nu este neaparat nevoie sa apelati la scenarii foarte complicate. Una dintre cele mai usoare modalitati de a va pigmenta viata sexuala in cuplu este sa folositi pozitii noi.

Pentru inspiratie, puteti viziona filme pentru adulti sau pur si simplu sa va dati frau liber imaginatiei. Iata cele mai incitate pozitii pentru barbati.

Viata sexuala in cuplu – pozitia #1. Femeia deasupra

Barbatii iubesc foarte mult aceasta pozitie. Femeia nu trebuie decat sa preia controlul si sa va bucurati impreuna de ceea ce va urma.

CITESTE SI: 20 DE LUCRURI LA CARE SE GANDESC BARBATII DUPA SEX

Viata sexuala in cuplu – pozitia #2. Misionarul

Acum el este in pozitia dominanta. Cu toate aceastea femeia poate hotari cat de lent sau cat de rapida trebuie sa fie miscarea sau cat de adanc poate el merge. Dupa cum bine stiti, cele mai bune partide de sex se aseamana cu o conversatie reusita.

Viata sexuala in cuplu – pozitia #3. Femeia deasupra insa cu spatele la el

Aceasta pozitie poate fi foarte incitanta pentru el intrucat ii ofera exact aceasi priveliste ca atunci cand el este in spatele partenerei. Insa spre deosebire de aceea, acum femeia este cea care detine controlul. Aceasta pozitie nu va permite sa va priviti in ochi in timp ce faceti dragoste insa reprezinta o alternativa la clasicele moduri de a face sex.

CITESTE SI: 5 TIPURI DE SEX CARE AR TREBUI INTERZISE PRIN LEGE

Viata sexuala in cuplu – pozitia #4. Pe la spate

Este pozitia preferata de majoritatea barbatilor. In acel moment el este cel care detine controlul total: el hotaraste ritmul si profunzimea penetratii facandu-l sa se simta regele dormitorului.

Sursa foto www.perfecte.ro