4 sfaturi despre cum să alegi dimensiunea potrivită a genții

Gențile…atât de mult iubite de femei și purtate cu fiecare ocazie. Dar care este geanta potrivită pentru ținuta ta de azi? Și de ce aspecte trebuie să ții cont atunci când o alegi? Ce dimensiune a genții îți este potrivită în funcție de scopul utilizării, de ținuta la care o asortezi sau de imaginea pe care dorești să o creezi? Sunt atât de multe aspecte de luat în calcul, iar în acest articol vei descoperi 4 dintre cele mai utile sfaturi referitoare la alegerea dimensiunii potrivite a genții.

Ține cont înainte de toate de preferințele personale

Înainte de a lua în seamă alte criterii de selecție a genții de dimensiunea potrivită, ține cont de preferințele personale pe care le ai. Știi că de cele mai multe ori ceea ce îți place se poartă, nu neapărat ceea ce este la modă, așadar nu uita că este important să pornești la drum prin definirea preferințelor personale din acest punct de vedere.

Nu uita totuși să îmbini aceste preferințe cu tendințele în modă și găsește varianta de mijloc perfectă. Dacă ești indecisă, încearcă să te orientezi spre alegerile clasice – nu vei da greș niciodată în acest fel.

Ce preferințe și obiceiuri ai?

Dacă ești genul de persoană care obișnuiește să care cu ea toate obiectele pe care le întâlnește în cale în drumul spre ieșirea din casă, atunci este clar că ai nevoie de o geantă mare, în care să depozitezi toate cele mai mult sau mai puțin necesare.

Dacă dorești, însă, o geantă pentru strictul necesar – telefon, chei, portofel, o mică trusă pentru reîmprospătarea machiajului, atunci cu siguranță vei face față cu o geantă tip borsetă pe care o poți achiziționa de pe https://modivo.ro/c/femei/genti-si-posete/borsete-si-genti-crossbody/borsete.

Care sunt criteriile importante atunci când alegi dimensiunea genții?

Dimensiunea unei genți se referă la trei aspecte importante ale acesteia, respectiv înălțimea, lățimea și adâncimea acesteia. Pentru a alege potrivit din toate trei puntele de vedere, răspunde-ți la câteva întrebări referitoare la obiceiurile pe care le ai, la obiectele pe care le porți în permanență cu tine, dar și ce defecte ai sesizat la gențile anterioare pe care le-ai avut. În acest fel, vei reuși să îți definești nevoile proprii și să îți deschizi singură calea spre alegerea genții perfect adaptate nevoilor și preferințelor tale.

Spune-mi ce articole vestimentare preferi ca să îți spun ce geantă ți se potrivește

Da, acesta este un slogan pe care ți-l poți aminti atunci când dorești să alegi geanta potrivită. De ce? Pentru că geanta poate fi considerată un accesoriu pe care îl porți pentru a-ți completa în mod armonios ținuta. Așadar, dacă alegi rochia preferată de pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/rochii-si-salopete/rochii-din-denim, atunci asigură-te că identifici geanta care să se potrivească în mod perfect cu aceasta.

Geanta shopper, o alegere care poate fi perfectă și pentru tine 

Motivele pentru care alegerea unei genți shopper este una potrivită aproape oricui sunt numeroase. Te poți gândi la utilitatea acesteia, dar și la versatilitatea pe care o oferă, la aspectul deosebit pe care îl oferă ținutei tale, dar și la cât de multe obiecte poți depozita în ea zi de zi, în oraș sau la shopping.

De ce ne place atât de mult să purtăm o geantă shopper? Pentru că este o geantă versatilă pe care o poți purta și la muncă, și la plimbarea de seară în oraș, este o geantă pe care o poți asorta la diverse ținute și este o geantă cu un aspect practic deosebit. De preferat să faci o alegere clasică în ceea ce privește culoarea, astfel încât să o poți asorta la fiecare dintre ținutele tale preferate.